Здравейте фиата го имам от 7 години някъде скоро смених цялата изпускателна система мислех понеже тръбата беше изгнила и миришеше много на изгорели газове само при отворен прозорец,е и след смяната всичко ново проблема остана отворя ли прозореца започва на вони на газове вътре не винаги но е много неприятно.Ще бъда благодарен ако някой сподели от какво може да влизат газовете вътре завихря ги от края на аспуха ли незнам а колата е вече без катализатор и миризмата е неприятна .Забравих да спомена за 1.2 60коня пунто 2003 става въпрос
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пунто мк2 вкарва изгорели газове в купето
Collapse
X
-
Блокирала ти е клапата на изходящия въздух в купето в отворено положение. Намира се някъде в багажника. Или засмуква от някъде там отзад около ауспуха. Теорията е, че като отвориш прозореца в движение се създава вакум вътре в купето, и почва да засмуква въздух от вън, в случая блокиралата клапа. Има възможност да засмуква и от някъде другаде, ама за целта трябва да има бая голяма дупка.
На бащата пежото, 206 SW, го прави абсолютно същото. Само на отворен прозорец, и само в движение. Отвориш ли в движение не се седи вътре, все едно ауспуха е вкаран вътре. Но не ми дава да му разглобявам колата .
Пиши какво си направил, баш ми е интересно.
Коментар
-
Клапата работи за дупки гледах я отдолу няма ,преди ме удариха отзаде сега като се затвори багажника има малко разтояние отляво неуплътнява хубаво незнам да и това има нещо общо.Да завихря чак от крайната тръба на гърнето че да влизат вътре не ми се вярва.FIAT PUNTO MK1 преди -FIAT PUNTO MK2 facelift &FIAT GRANDE PUNTO 1.4 95
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар