Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Техническо ръководство за FIAT "TIPO/TEMPRA"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Техническо ръководство за FIAT "TIPO/TEMPRA"

Здравейте колеги ! От доста време издирвам книгата "Fiat Tipo/Tempra-техническа ръководство" От мого места ми обещаваха, но никакъв резултат. Ако някой от Вас има информация от къде мога ди се я доставя и ми даде някой телефон на книжарница, или интернет адрес ще съм много благодарен.
    Tempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
    двигател 836А5.000 MPI-WEBER- MARELLI IAW 8F

Благодаря ! Но не съм много добре с английския. Предпочитан на български или руски.

Коментар

Re: Техническо ръководство за FIAT "TIPO/TEMPRA"

Mitko написа:
      Petko написа:
      Здравейте колеги ! От доста време издирвам книгата "Fiat Tipo/Tempra-техническа ръководство" От мого места ми обещаваха, но никакъв резултат. Ако някой от Вас има информация от къде мога ди се я доставя и ми даде някой телефон на книжарница, или интернет адрес ще съм много благодарен.
      Виждал съм я на Славейков. Иначе ако те устройва Английски език мога да ти пратя ориганала на Haynes като PDF
      Митко, извинявам се ако съм пропуснал някаде из форума за тези кнжки, обаче дали ти се намира такава за BRAVA може и на Английски
      FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
      FORD C-Max 1.8 TDCi -09г

Коментар

Re: Техническо ръководство за FIAT "TIPO/TEMPRA"

Момчил написа:
        Mitko написа:
        Petko написа:
        Виждал съм я на Славейков. Иначе ако те устройва Английски език мога да ти пратя ориганала на Haynes като PDF
        Митко, извинявам се ако съм пропуснал някаде из форума за тези кнжки, обаче дали ти се намира такава за BRAVA може и на Английски
        От мен ако някои даде за Бравоюа на английски, то е ясно че на БГ няма
        FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Ayde ot mene Bakşiş. Da me spomenavate. NA Ruski ezik. Книга по обслуживанию и ремонту FIAT TIPO/TEMPRA (LANCIA DEDRA/DELTA II) . http://belcars.seventhside.org/?p=1 1.Dvigatel http://belcars.seventhside.org/pdf/fiat-book-chap1.pdf 2.sistema ohlajdane.Toplivna..Otdelitelna sistema. http://belcars.seventhside.org/pdf/f...hap2-chap3.pdf 3.Zapalvane ,Skorostna kutia,siedinitel http://belcars.seventhside.org/pdf/f...hap4-chap6.pdf[img][/img][/list]
          Fiat Tempra 1.6 sxac
          AR 164 super V6 2.0 TB

Коментар

Намерих книгата, но изглежда няма да ми свърши много работа. Моята "Tempra" е 1.8 i.e. SX пълна инжекция, а за нея почти не пише. Ако някой е срещал литература за подобен вид инжекциони, моля споделете.

Коментар

Петко, а има ли проблем с тази интелигентна инжексия ?

Коментар

Да чукна на дърво, засега нямам никакви проблеми. Колата върви добре както на бензин така и на газ. Малко е тромава, може би защото е SW, но като набере скорост е добре. Просто съм малко далеч от тези инжекциони. Занимавал съм се основно с карбуратори и затова търся литература за да вляза в час.

Коментар

Здравеите, някои дали знае заместител на ИС l9324 която се намира в устроиството за управление на ел.стъклата на Tempra 1.6 i.e cat
                  FIAT
                  Tempra 1.6 i.e cat

Коментар

В контекста на темата, може ли някой да ми даде информация, какъв е типа на инжексиона и ECU-то на фиат TEMPRA 1.8 i.e. SX SW производство 1995 г. Има ли го записан някъде в автомобила.

Коментар

Mitko, ще съм ти много благодарен, ако ми изпратиш на мейла този pdf да го разгледам.

Коментар

l9324

Mitko чипът е с 16 крачета по 8 от двете страни
                        FIAT
                        Tempra 1.6 i.e cat

Коментар

Working...
                        X