Я кажете с какво се лепи пластмаса (не знам каква точно). С поксипол не става, пак се чупи. Става дума за лека пукнатина на задна врата на Типо (пластмасова е, за който не знае)?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лепене на пластмаса
Collapse
X
-
Не се лепи с нищо-става въпрос за надеждна връзка...Ако е по носещата част от конструкцията-от вътрешната страна-метално парче за якост /ламарина с необходимата дебелина например/-поп нитове или болтове за мех. връзка-отгоре кит и боя за козметика.Да не забравиш да ограничиш пукнатината с малка дупчица в краищата...Ex. Grande Punto Driver
-
Ето как си "лепих" предната броня... Взех няколко телчета от тези за тел-бод, малко ги резнах с едни клещи да станат по-къси. Пристегнах бронята с едни стяги. Телчетата ги загрях с поялника и после ги сложих в бронята от вътрешната страна. Те бяга горещи и влизаха като в масло За 2 см пукнатина сложих около 7-8, след това върху тях обилно минах с пистолета със силикона на пръчки. Доста здраво стана и отвън не се вижда нищо.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Аз пласмасовите детайли ги лепя с поялника-незнам при тебе дали ще стане?Ако имаш възможност да бъркаш с него-ще ти дам един съвет -взимаш от някакви стари тонколони решетката(тя е тънка и метална с дупчици)изрязваш от нея парче за да покрие и 2та края на цепката равномерно-слагаш поялника на нея за да се нагрее много добре и за да почне да потъва(решетката) сама в пластмасата!Нагряваш навсякъде равномерно-колега незнам дали ще ме разбереш,но ме цепи една глава от снощи та да прощавашFiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
-
vesko.t написа:Не се лепи с нищо-става въпрос за надеждна връзка...TIPO 1.6 SX
<ОцВеТиТеЛ>
Коментар
-
За по-малки пластмасови детайли може да ползваш Bison Plastic! Нечовешкото лепило за пластмаса! Прозрачно е и не ти залепва по ръцете.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар