Значи, колеги вчера спря да ми свети лявия фар на Пунтото и когато махнах капачката видях че кебела е нагорял и почти се е стопил. Някой има ли идея какво може да е причинило това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
стопи ми се кабела за късата светлина на фара?
Collapse
X
-
drago_1 написа:проблема е, че това се получи като сложих новия усилвател и фаровете започнаха да премигват мисля че може и това да е прочинаFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Като не прави добър контак се вдига съпротивлението и от там нагаря /гори кабела. Смени кабела и обувката .Не е лошо щом си сложил и силен усилвател да помислиш и за кондензатор към него . Щото аоде сега крупка или кабел е дребна работа ама ако е нещо друго... Усилватела като лапне ток изведнъж и пада напрежението на цялата система в колата което е много лошо...Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
HCO написа:Като не прави добър контак се вдига съпротивлението и от там нагаря /гори кабела. Смени кабела и обувката .Не е лошо щом си сложил и силен усилвател да помислиш и за кондензатор към него . Щото аоде сега крупка или кабел е дребна работа ама ако е нещо друго... Усилватела като лапне ток изведнъж и пада напрежението на цялата система в колата което е много лошо...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар