Колата е Фиат Стило 1.6. Проблема е следния, стартера неще да завърти само цъка, има четки и съм сменил бобината ония ден... С две думи проблем със стартера нямам пък неще да завърти, къде може да е проблема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с паленето на Стило
Collapse
X
-
Juv3n7us написа: Преглед на мнениетоКолата е Фиат Стило 1.6. Проблема е следния, стартера неще да завърти само цъка, има четки и съм сменил бобината ония ден... С две думи проблем със стартера нямам пък неще да завърти, къде може да е проблема
-
Juv3n7us написа: Преглед на мнениетоДа даже е сменен...
Коментар
-
JTR написа: Преглед на мнениетоНа свален стартер, като му подадеш ток завърта ли?
Коментар
-
Включвателя, който сложи, чисто нов ли беше? Имах абсолютно същия проблем, буквално 1 към 1 поведение на стартера, на Мареа 1.6 преди няколко месеца.
Ти като му подава ток, директно на стартера ли подава или през включвателя? Иначе, може да е от кабела, който идва от акумулатора, но това е много малко вероятно.
Коментар
-
Да чисто нов е... Това с акумулатора е възможно, защото преди няколко дена ми падна акумулатора, пък той е на няколко месеца и предположихме, че стартера е окасил . Свалихме стартера и сменихме включвателя (бобината), сложих акумулатора и 2 дена няма проблем. Днеска каза, че няма да пали и това е..
Коментар
-
А втулките на стартера дали са добре? При разбиване на втулките той може да заклини и да не завърти. И още нещо, като се опитваш да завъртиш чува ли се изхвърляне на котвата?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа: Преглед на мнениетоА втулките на стартера дали са добре? При разбиване на втулките той може да заклини и да не завърти. И още нещо, като се опитваш да завъртиш чува ли се изхвърляне на котвата?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар