То срамна работа габровец да не знае кое е най изгодно , ми няма да прехвърлят пък ако земат да идват фишове на дъщеря ти на името ще плаща сина ти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на първи ФИАТ, моля съвети!
Collapse
X
-
Едно е да си Габровец, друго е да знаеш тарифите, ако разликата е 10-на лева е все тая, но за 50-60 лв си заслужава питането. Колкото до каране без прехвърляне и двамата са на мнение за прехвърляне. Това с кой бил, кой карал не е вариант.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Колега щом си решил да купуваш нова кола тук не е мястото да питаш.Отиваш в АИ и се качваш на това което ти е на сърцето със всичките + и -.При всички положения преебан дилър няма защо, как и кога няма значение. Вече нагазваме в дълбоки води и дискусията ще ни е...е мамата.Аз се ''набутах''с едни 18хе преди 12 години и изобщо не съм мислил колко съм загубил и изобщо не съжалявам.Най добре е ако имаш цялата сума за да не влизаш в приключения с разните лизингови крадци,плащаш и чао.Ти си знаеш най добре.Успех198mjet Bravo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар