скъсан ми е балансиращия тампон на дългата полуоска и явно се е преместил малко настрани и между 80-100км ми тресе.Става въпрос за стило 1.6. Та въпроса ми е ако го отрежа с флекса да го махна тампона, ще стане ли по зле или подобре, понеже е несменяем и трябва цяла полуоска да се сменя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Баланс на полуоска
Collapse
X
-
Ще ги проверя но те са нови исъответно са балансирани. Тресе ми от миналото лято,а от тогава съм сменял зимни и после пак летни гуми винаги се балансирват. Така че мисля че няма да е от баланс. Питах за този тампон защото го въртя и местя на ръка а би трябвало да не мърда. И нали това му е работата да балансира понеже полуоската е по дълга. На 100% съм сигурен че е от него и за това питах ако някой зане дали ако го махна няма да се влоши още повече тресенето. Иначе всичко друго по предницата си е здраво
Коментар
-
Като го срежеш и не стане нищо купувай едно вътрешно каре и го смени
Моли се само да не е разбита и чашата, че ще трябва да търсиш друга полуоска...
П.П. Пиша от опит. Какво ли не правих докато най-накрая не се прежалих и смених карето Включително смених десен носач, но той си беше разбит и без това с надеждата да е от него (тампоните), но не би.
Съмнявах се в карето през цялото време на различните смени на части, но все не ми се захващаше с процедурата Нали знаеш, че човек като го мързи да направи нещо си намира причини да отлага== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
IYI написа: Преглед на мнениетоЗа тампона незнам при мен беше разбита чашка на вътрешно каре и тресеше яко особенно при поемане 2-ра - 3-та ....3-та - 4-та скорост
Именно за това говоря== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Не го махайте този тампон! На мен ми го отряза един "майстор" и се появи едно треперене, което се усеща на педалите и пода все едно краката са ми изтръпнали. В друг форум четох за този тампон, че предпазва от резонанс, който се получава заради дължината на полуоската. Аз сега търся вариянт за нов такъв тампон, но май не може и ще трябва да сменя полуоската.FIAT STILO 1.6 16V 3 врати
Коментар
-
Тампонът(ако може така да се нарече) не е проблем дори и да се махне. Новите полуоски от магазина са без тази гуменярка и са перфектни. Съмнява ме да разчита на това нещо за балансиране, понеже всякакви боклуци и кал може да полепнат. Ако има нужда се слага лагер като на Алфите. Порблемът ви е в карето.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар