Здравейте колеги, имам следния проблем - педала на съединителя работи в много долно положение - като казвам много долно, то трябва да го натисна до дупка и вече при минимален ход 1 см примерно съединителя зацепва. Това го има от 50 000 км, а сигурно и преди това, но имам чувството, че при дълъг път с чести смени на предавките, нещата още повече загрубяват - или просто ми се уморява крака и не мога да натискам толкова до долу, може и да си въобразявам. А от там и скоростите включват трудно.
Няма проблем с изключването от скорост.
Спирачната течност е бистра и няма течове - стои си на макс.
Съединителя е ок - няма приплъзване при пълна газ на висока предавка. Спокойно мога да загася мотора на тротоар без да приплъзне, а и ми се случва при малко по-рязко пускане на с-теля също да я угася.
Ориенирам се към горна помпа на с-теля? Някой имал ли е този проблем и как го е решил?
Няма проблем с изключването от скорост.
Спирачната течност е бистра и няма течове - стои си на макс.
Съединителя е ок - няма приплъзване при пълна газ на висока предавка. Спокойно мога да загася мотора на тротоар без да приплъзне, а и ми се случва при малко по-рязко пускане на с-теля също да я угася.
Ориенирам се към горна помпа на с-теля? Някой имал ли е този проблем и как го е решил?
Коментар