Въпроса е следния : възможно ли е на браво което няма регулиране на височината на фаровете от таблото да се коригира от самите рефлектори чрез някаква врътка и къде се намира. Проблема ми е че фаровете ми са забити в земята като на балканче
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регулиране височината на фаровете.
Collapse
X
-
Vladim написа:Разбира се, че има! Две врътки + това! По-високо намиращата се е за вертиканото насочване, а другата е за хоризонталното, тя се върти повечко обороти докато се види промяна в посоката на светене.Fiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
-
Mescalin написа:благодаря ти за инфото, ще съм ти още по-благодарен ако имаш възмочност да ми обясниш(покажеш) къде точно се намират.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
ясно... моето Пунто фаровете му се регулират от таблото ама ... явно предишния собственик го е надънил някъде отпред и фаровете скобичките му с които се хваща за купето са странно зелепени с нещо... и 2та фара светят в различни посоки десния(ударения) свети по високо а другия по ниско ... и дори с тия за регулирането не мога да ги нацеля точно ... в смисъл има ли някви стандарти... чувал съм че се партакира пред стена на 2 метра и се мери 1и80 височина на светене.. Па и тия ксенонки трябва да се оважат :D яко греят нощем направо ми пълнят сърцето :DPunto 2002 - смачкано
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:.....а имали врътки за регулиране на фарове на кола която си има ел.регулиране от купето, щото моите са вдигнати на макс ама пак ми се гледат късиMarea Weekend TD100 HLX
Големия Кораб
Коментар
-
ohooo написа:Slavi_Lancia написа:.....а имали врътки за регулиране на фарове на кола която си има ел.регулиране от купето, щото моите са вдигнати на макс ама пак ми се гледат късиПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар