Здравейте,днес ми светна резервата на горивото/лампичката/.И не ми изписа нищо като съобщение на дисплея нито издаде звук,така ли е по принцип на стилото. Защото на ипсилона като ми светне резервата издава звуков сигнал и излиза съобщение,на дисплея.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имате ли звукова индикация след като ви светне резервата за горивото Fiat stilo?
Collapse
X
-
muns61 написа: Преглед на мнениетоЛампата не е ли достатъчна?Fiat Punto 1.9 JTD 2000 - ex
Fiat Stilo 1.9 JTD 115 - now
Коментар
-
Благодаря за отговорите колеги,При мен няма явно или има някакъв проблем.Или си е така моето е 2006г.след фейслифта. Може да зависи и от нивото моето е Актив.Ако има някой от вас със същото ще съм благодарен да сподели.Защо то забелязвам че имат разлики във уредите и индикациите по таблото.Преди 2006г. и след 2006г.Стрелките на горивото и температурата са със разменени места,и аз под тези два уреда нямам никакви сигнални лампи,всички ми са вкарани във оборотомера и скоростомера.Също така не съм и сигурен дали тези разлики се дължат на фейслифт или нивото на обзавеждане.Ако има някой който може да разясни ще е ок?STILO 1.4 16v.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар