Здравейте ,от както съм купил колата пръскалките бяха 2 различни.Сега си купих от морга 2 пръскачки за крома и ги монтираха,но нещо не е по реда си.Пръскалките пръскат в самите чистачки,струята се забива и не може да ги вдигна повече.Иначе щипките и леглата си лягат ,вижда се ,че са за тази кола .Някой ако може да направи снимка ще съм благодарен .Мерси!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Croma предни пръскалки за стъкло?
Collapse
X
-
Мдаааа, а аз си мислих че моята пръскалка не е наред.
Даже мислех да търся нова или втора употреба.
Въртях винта нагоре надолу, обаче се получава точно това което е писал колегата Или в тавана или в чистачката.
Ще се опитам да подложа нещо под самата пръскалка за да се вдигне самата тя над самото рамо.
Само с промяна на ъгъла не ми се получава.Fiat Croma 1.9 Multijet 150 Hp Automatic - 2007
Коментар
-
Как точно работите с чистачките, при мен всичко е точно. Винаги струята трябва да е високо, когато си спрял се пръска на тласъци, ако трябва повтаряш, важното е, че не е живото застрашаващо, но при скорост, точно регулираните на място не помагат и е доста опасно.
Добро решение за всяка скорост има при Ивеко, 4 пръскалки във всяка чистачка, но не знам дали ще могат да се намерят нужните размери.Либра 1,9 жтд 2000г. LX
Фиат Крома 1,9 2009г.
Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.
Коментар
-
k76 написа: Преглед на мнениетоКак точно работите с чистачките, при мен всичко е точно. Винаги струята трябва да е високо, когато си спрял се пръска на тласъци, ако трябва повтаряш, важното е, че не е живото застрашаващо, но при скорост, точно регулираните на място не помагат и е доста опасно.
Добро решение за всяка скорост има при Ивеко, 4 пръскалки във всяка чистачка, но не знам дали ще могат да се намерят нужните размери.
Да прав си че при скорост въздушната струя натиска водната струя, но аз моята не мога да я накарам да пръска в горния край на стъклото за да може в движение струята да дойде в средата на прозореца. Сменил съм доста коли и тази е първата която пръскалката бие в чистачката.
Прав си не е толкова важно, но е дразнещо да надничам през някоя пролука.Fiat Croma 1.9 Multijet 150 Hp Automatic - 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар