Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя автокъща е добра? Фиат Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коя автокъща е добра? Фиат Брава

Търся да си купя Фиат Брава 1,9 JTD / за предпочитане/ и има доста обяви в инетрнет! Споделете откъде сте купили вашите коли! Кои автокъщи са мошеници?Благодаря предварително!
    Fiat Brava 1,6 16v 103 к.с. 1997г.

Аз мойта BRAVA 1.4 12V си я купих от автокъща МАК в София. Всичко си беше изрядно с колата и с документите работата стана за 10 мин. Успех!!!
    FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
    FORD C-Max 1.8 TDCi -09г

Коментар

А някой да е виждал тези дни да се продава някъде Брава 1,9 JTD, е може и TD в краен случай!

Коментар

еми в mobile.bg има няколко ако не си ги разгледал още
        FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Re: Коя автокъща е добра? Фиат Брава

jsp написа:
          Търся да си купя Фиат Брава 1,9 JTD / за предпочитане/ и има доста обяви в инетрнет! Споделете откъде сте купили вашите коли! Кои автокъщи са мошеници?Благодаря предварително!
          Читави са тези автокъщи от които ще вземеш колата с трите ключа.Червения и двата сини.Не забравяй трите ключа!!!! Всичко друго, като сервизни книжки, километри, е квартален фолклор,ЧАЛГА!Моята е взех от "Боми карс" ООД в кв. "Овча купел"Успех!
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
            jsp написа:
            Читави са тези автокъщи от които ще вземеш колата с трите ключа.Червения и двата сини.Не забравяй трите ключа!!!! Всичко друго, като сервизни книжки, километри, е квартален фолклор,ЧАЛГА!Моята е взех от "Боми карс" ООД в кв. "Овча купел"Успех!
            Ти гледай да е със сини и червени ключове, пък това дали е читава колата го мани, да не ти пука Шегувам се. Това определено не е най-важното Днес правихме едни коли в Автокъща Кончето, имаше едно Браво 19 ТД мисля че беше.

Коментар

Не че трите ключа нямат значение, но според мен определено не са най-важното нещо, просто защото 90% от колите на нашия пазар не се предлагат и с 3-те да не кажа само с един :D и то понякога и копие на някой от оригиналните. Просто хората които са внасяли до сега само немски коли се преорентират и към ФИАТ :D , ама и те не са в час за 3те ключа, факт
              FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Alexius написа:
                Nino написа:
                jsp написа:
                Ти гледай да е със сини и червени ключове, пък това дали е читава колата го мани, да не ти пука Шегувам се. Това определено не е най-важното Днес правихме едни коли в Автокъща Кончето, имаше едно Браво 19 ТД мисля че беше.
                Естествено,че не е най-важното.Ако не е достатъчно,то поне е неоходимо условие и говори за професионализма на вносителя.Иначе "Горубленски" фолклор колкото щеш.Точно за това му обръщам внимание на човека, защото той ПИТА ЗА АВТОКЪЩА!!!!! Хайде малко по-внимателно да четем постингите и тогава да се хващаме за клавиатурата
                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Благодаря ви! Не съм голям разбирач на колите и затова бих станал лесна жертва за изпечени автомошеници! Приемам съвети всякакви!

Коментар

Най-добре според мен е да вземеш с теб някой по близък познат майстор.Има и такива консултанти,които срещу заплащане биха ти дали съвети при покупката.Сервиз "Дунев" извършват такава услуга,но за цена не помня-около 50 лв.Иначе споразумяваш се със собственика на автокъщата и караш колата във "Вантотрейд" на диагностика.
                    SKODA 105L '78
                    PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                    FIAT 126p '89
                    TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                    GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Mitko написа:
                      damianoff написа:
                      Най-добре според мен е да вземеш с теб някой по близък познат майстор.Има и такива консултанти,които срещу заплащане биха ти дали съвети при покупката.Сервиз "Дунев" извършват такава услуга,но за цена не помня-около 50 лв.Иначе споразумяваш се със собственика на автокъщата и караш колата във "Вантотрейд" на диагностика.
                      Повечето собственици мрънкат като им поискаш диагностика. Аз в такива моменти напускам автокъщата. В момента е пълно с коли за да се хавана само за една и да вярвам на "Абе какво ще и диагностицираш? Тая кола я карам на ход и върви като щура. Аз за мен си я бех взел ама имам нужда от пари."
                      Много си прав Напускам автокъщата дори при лек намек за несъгласие с диагностика в сервиз Ако колата е перфектна,няма какво да се дърпат и да не се гъгласяват,та нали аз плащам диагностиката а не те
                      SKODA 105L '78
                      PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                      FIAT 126p '89
                      TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                      GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Tова за диагностика си е самата истина.В никакъв случай не му казвай обаче къде мислиш да я направиш щото момците са много печени и цъфват предишния ден в сервиза, уговарят се и после на диогностиката всичко е "ОК" и "нема следи от удряно".Аз моето Типо го взех от Горубляне. Видях се с човека, едно младо момче, говорихме, тоя пич не каза една дума да похвали колата. Само я отвори, показа ми коео кое е, показа ми че всичко по електрото бачка, климатика ми демострира, абе без много приказки пред скептичния ми поглед ми показа всичко по колата. Даде ми ключовете, направих кръгче.И аз му викам "Утре на диагностика", той вика "Колко часа?", "Сутринта в девет, срещаме се тука на пазара в 9 без 15". Пича се съгласи от раз.Та съвета ми е, прочети всичко което ти се мерне за желаната кола, ама всичко. Питай познавачи, те ще ти кажат какво и къде и кога да гледаш по една кола. Щото преди гледах едно типо същото като моето и продавача ми вика "Ама да знаеш това е резачка - 125 коня", айде бе, я да вида кода на двигателя - хехе 105 майна, не 125 ... нема да ме лъжеш ...Гледай колкото можеш повече коли и никога не давай капаро преди диагностиката, никакви подписи и глупости ...
                        Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp

Коментар

Има и друг проблем - повечето коли в автокъщи са от автовози и без номера. Трудно може да се стигне до Вантотрейд например без да заядат полицаите.
                          ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...

Коментар

Nino написа:
                            ...Хайде малко по-внимателно да четем постингите и тогава да се хващаме за клавиатурата
                            ПРАВИЛА НА ТОЗИ ФОРУМ1.3. Потребителите не би трябвало да се държат като "модератори в сянка". Ако някой потребител забележи нещо нередно би могъл да се свърже с някой от Модераторите. Потребители, които се правят на модератори ще бъдат предупреждавани. Това се налага от факта, че другите потребители се дразнят от въпросните "модератори в сянка".

Коментар

BRAVO написа:
                              Има и друг проблем - повечето коли в автокъщи са от автовози и без номера. Трудно може да се стигне до Вантотрейд например без да заядат полицаите.
                              Ще се стигне.Хващаш някой приятел и караш зад него.Ако видиш куки-изравнявате се и когато могат да ти видят задницата цепиш пред него.
                              Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45

КУПУВАМ: Теглич за Темпра
                              КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
                              КУПУВАМ: Спортен волан

http://www.tempra-clube.hit.bg
                              http://www.tempras.myfreebb.com

Коментар

Working...
                              X