Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сагата 1.4 12v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

stef написа:
    някой беше споменал че е променена конструкцията за мазане на вала на последните модели с този мотор, незнам дали е вярно , но мисля HIT-KO може да ни осветли по този въпрос и хора които ги устройва този мотор да си купуват коли от последните години на производство и да нямат проблеми
    Това което казваш ако е вярно мойто браво трябва да е с променения двигател... понеже е една от последните произведени с такъв мотор. Ако 1,4 са до края на 98’ има ли начин да разбереме това.

Коментар

Знам само, че до ’96-та са били 75 коня, към края на ’96-та са по 80 коня. Нещо е променяно ама какво ... Мойта е произведена 11/96 и е 80 коня.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Аз знам че след ’97 е отстранен фабричния дефект с мазането... Искрено се надявам това да е истина, защото мойта е 09/98 произведена и това ме устройва
        FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

моита е 11 . 97 а дано де ...
          Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
          части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
          части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
          тел. 0883437022

Коментар

spark написа:
            Знам само, че до ’96-та са били 75 коня, към края на ’96-та са по 80 коня.
            Това са глупости! Не казвай,че "знаеш",мойто е ’95 и е 80 кончета!И престанете с тази глупост с вала,ще почна да идвам на срещите Ви,че и белким си намеря някой 1.4 равностоен
            1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

Май 1995 г. Представяне на новия компактен хетчбек на Fiat: Bravo /3 врати/ и Brava /5 врати/. Четири бензинови двигателя: 1400 куб. см, 12V, 75 к.с., 1600 куб. см, 16V, 90 к.с., 1800 куб. см, 16V, 113 к.с., петцилиндров - 2000 куб. см, 20V, 147 к.с.Февруари 1996 г. Нов двигател с обем 1600 куб. см, 16 клапана, мощност 103 к.с., серийно се монтира еърбег за спътника и шофьора.Октомври 1996 г. Два дизелови двигателя: 1900 куб. см, турбо, 75 к.с., 1900 куб. см, турбо с охлаждане на въздуха, 100 к.с.Януари 1997 г. Монтиране на бензиновия двигател с обем 1400 куб. см и мощност 80 к.с.Февруари 1997 г. Спира производството на стария двигател с обем 1600 куб. см и мощност 90 к.с.Октомври 1998 г. Нов дизелов мотор с директно впръскване (JTD) - мощност 105 к.с.
              Не знам какъв ти е двигателя ама ако е 182A5.000, няма как да е 80 коня поне на хартия

Коментар

nadq написа:
                spark написа:
                Това са глупости! Не казвай,че "знаеш",мойто е ’95 и е 80 кончета!И престанете с тази глупост с вала,ще почна да идвам на срещите Ви,че и белким си намеря някой 1.4 равностоен
                М? Кво викаш ? Белким си намериш някой с равностойно изтъркан вал ?

Коментар

spark написа:
                  Май 1995 г. Представяне на новия компактен хетчбек на Fiat: Bravo /3 врати/ и Brava /5 врати/. Четири бензинови двигателя: 1400 куб. см, 12V, 75 к.с., 1600 куб. см, 16V, 90 к.с., 1800 куб. см, 16V, 113 к.с., петцилиндров - 2000 куб. см, 20V, 147 к.с.Февруари 1996 г. Нов двигател с обем 1600 куб. см, 16 клапана, мощност 103 к.с., серийно се монтира еърбег за спътника и шофьора.Октомври 1996 г. Два дизелови двигателя: 1900 куб. см, турбо, 75 к.с., 1900 куб. см, турбо с охлаждане на въздуха, 100 к.с.Януари 1997 г. Монтиране на бензиновия двигател с обем 1400 куб. см и мощност 80 к.с.Февруари 1997 г. Спира производството на стария двигател с обем 1600 куб. см и мощност 90 к.с.Октомври 1998 г. Нов дизелов мотор с директно впръскване (JTD) - мощност 105 к.с.
                  Не знам какъв ти е двигателя ама ако е 182A5.000, няма как да е 80 коня поне на хартия
                  Точно 182А3000 ми е двг! Този цитат на бг,кой знае кой умник го е писал ,аман
                  bscsystem написа:
                  nadq написа:
                  spark написа:
                  М? Кво викаш ? Белким си намериш някой с равностойно изтъркан вал ?
                  Хехе,ае са бабини-девитини Ти как си караш фиатката-с мисълта,че вала ти се търка ли? Я си свиркай и докато не се обади не му мисли,само сменяй масълцето абсолютно навреме have funЧНГ!!!!

Коментар

nadq: EPER какво казва по въпроса като въведеш номера на рамата? Кога ти е произведен двигателя?

Коментар

spark написа:
                      nadq: EPER какво казва по въпроса като въведеш номера на рамата? Кога ти е произведен двигателя?
                      182А3000 ми е двг,колко пъти да ти казвам?!Така му почва номера!Толкова ли е трудно да повярваш,че някой небрежно е написал тази хроника и не е съвсем вярна?! 80 кончета А,като си мисля сега,че Поло 1.4 ми се струваше като изтребител и се бях залетял към такова мъничее...

Коментар

Вкарай си тука номера на рамата от талона - ZFA..... http://91.92.0.122:7080/navi?GUI_LAN...&MAKE=F&SBMK=F

Коментар

spark написа:
                          Вкарай си тука номера на рамата от талона - ZFA..... http://91.92.0.122:7080/navi?GUI_LAN...&MAKE=F&SBMK=F
                          Вкарах го и познай какво изкара-59кВ или 80 к.с.

Коментар

75 коня май са от немските бравота Мойто беше 75 и беше точно от Германия внесено. Аналогична е ситуацията и със 1.6 мотора с 90 коня, мисля че пак от Германия само може да се намери

Коментар

и аз мисля че двигателя е слаб,особено ако има и климатик тогава се усеща най много че му са малко кончетата.
                              HONDA I-VTEC

Коментар

Хехе,ае са бабини-девитини Smile Ти как си караш фиатката-с мисълта,че вала ти се търка ли? Я си свиркай и докато не се обади не му мисли,само сменяй масълцето абсолютно навреме Wink have funЧНГ!!!!
                                През 4000км. ли да го сменям тва масълце? )) Като покарам извесно време с по висока скорост или на малко повече ръчка и двигатела почва да издава един странен звук. Викат ми хората "долей си масло" (а аз преди 2000км. го смених) ...еми значи от някъде изпускааа, а честито ))) Абе много съм доволен от фиата, ама ще го отремонтирам едно хубаво и ще го продам да му се радва някой друг ))))

Коментар

Working...
                                X