Здравейте, колеги излезна ми Fiat 500 1.3D 2008 , добри ли са като коли мотора здрав ли е, утре сутрин мисля да ходя да го взема на 5к ми го дават 78к км реални казват какво да гледам най-сериозният проблем какъв може да му е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat 500 1.3D мнения за покупка
Collapse
X
-
Двигателчетата са здрави, но са с ангренажна верига и е хубаво да я смениш след покупка, не вярвай на колко километри е по-табло, защото шанса да не са такива, каквито пише е много голям, дори да те убеждават. Слагат лепенки на вратите, пишат капаците на ремъците , фалшифицират сервизни бележки, само и само да заблудят. Разбира се, дано греша, но само ако колата е купена тук може на 100% да разбереш на колко километра е. Тези нямат демпферни маховици, така че най-лошото е верига, дюзи и турбина.Fiat Bravo II 1.4 16v
Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
Fiat Punto 1.1 MK1 EX.
-
nikolakn1995 написа: Преглед на мнението78к км реални казват
Отделно че и дизел,а те ги забраняват по Запада ,а и е само 75коня. Но най-вече защото те лъжат за км. Бягай далече ,да не си сипваш сол на главата после ! От 5к да не ти излезе 15к след 1г ! Подобни случай бол .
Коментар
-
В германския mobile средната цена на този Фиат с тези години ,е 8-9к лв .Докато го докарат до тук ,цената се качва с още 1-2к. А тази ти я продават за 5к .Сам може да си направиш сметка ,че колата има някакъв сериозен дефект и се опитват да ти я пробутат.Както казах,бягай далече !
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...rder=ASCENDINGПоследна редакция от dan4op5; 11.12.2018, 14:37.
Коментар
-
stilo_new написа: Преглед на мнениетоАко има сериозен проблем, то при проверката ще се види.koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар