От близо 2 г. имам АГУ и от както е сложено не съм ходил на газ-анализатор.Обаче преди 2 месеца сложих кофти газ на едно място и колата гаснеше нон стоп.Поиграх си с врътката за оборотите на изпарителя и я стабилизирах.От тогава обаче и хубава газ да сложа-пак 300 км си минава,а преди с една бутилка минавах 360 От какво ли е проблема Някъде из форума четох,че лоша газ можела да скапе и свещите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газ-анализатор
Collapse
X
-
Re: Газ-анализатор
damianoff написа:От близо 2 г. имам АГУ и от както е сложено не съм ходил на газ-анализатор.Обаче преди 2 месеца сложих кофти газ на едно място и колата гаснеше нон стоп.Поиграх си с врътката за оборотите на изпарителя и я стабилизирах.От тогава обаче и хубава газ да сложа-пак 300 км си минава,а преди с една бутилка минавах 360 От какво ли е проблема Някъде из форума четох,че лоша газ можела да скапе и свещите
-
Сменил съм си го филтърчето,как иначе? :D На има-няма 4-500 км. е!А за прегледа на АГУ-то-минах даже седмица преди датата на която трябва.В жабката си нося и копие на паспорта на АГУ-то,ей така,за всеки случайSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
damianoff написа:Сменил съм си го филтърчето,как иначе? :D На има-няма 4-500 км. е!А за прегледа на АГУ-то-минах даже седмица преди датата на която трябва.В жабката си нося и копие на паспорта на АГУ-то,ей така,за всеки случай
Коментар
-
Бе тя сега доста си върви на газ!!!Но само докато я вкарам в гаража на задна и вътре мирише на газ.Това ме навежда на мисълта,че може би сместа е богата... Къде има добър газ-анализ специалист в източната половина на София :DSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Днес бях на газ-анализ в "София газ комерс"-преди моста "Чавдар" в една от преките на бул."Дондуков".Не знам дали някой има отзиви за това място,но след една седмица ще кажа как е,сега да покарам малко.Казаха ми че всичко е ОК и след тяхната настройка ще съм видел какво било "вървене" при какъв "разход" :D Само да не стане малко да върви пък много да харчи За услугата се заплащат 10 лв.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
damianoff написа:Днес бях на газ-анализ в "София газ комерс"-преди моста "Чавдар" в една от преките на бул."Дондуков".Не знам дали някой има отзиви за това място,но след една седмица ще кажа как е,сега да покарам малко.Казаха ми че всичко е ОК и след тяхната настройка ще съм видел какво било "вървене" при какъв "разход" :D Само да не стане малко да върви пък много да харчи За услугата се заплащат 10 лв.
Коментар
-
Izvinqwam se za kirilicata,ama ne sym v Sofia a v Triavna v game club.Molia moderatora da go promeni na kirilica,6toto i az ne moga da go 4eta na latinica Sled gaz analiza kolata si wyrwi po sy6tia na4in i xar4i sy6to kakto i predi towa dali problema ne e v izparitelia-wyrwi perfektno,no predi minavax po 360 km,a sega po 290-300!!!Moje li da e ot sve6tite?Ama sa na 12 000 km. Champion.Ot tam kydeto gi kupix sym ubeden 4e sa originalni.Ina4e gazadjiite bqxa to4no zad radio Darik i bqxa mnogo liubezni.V sriada pak 6te gi posetia za da tyrsim re6enie na problema.Извинявам се за кирилицата,ама не съм в София а в Трявна в game club.Моля модератора да го промени на кирилица,щото и аз не мога да го чета на латиница След газ анализа колата си върви по същия начин и харчи също както и преди това дали проблема не е в изпарителя-върви перфектно,но преди минавах по 360 км,а сега по 290-300!!!Може ли да е от свещите?Ама са на 12 000 км Champion.От там където ги купих съм убеден че са оригинални.Иначе газаджиите бяха точно зад радио Дарик и бяха много любезни. В сряда пак ще ги посетя за да търсим решение на проблема.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар