Здравейте, Имам проблем със кормилната рейка! Закарах колата на сервиз и там ми казаха че е износена, и има опастност да се пребия някъде! В сервиза ми предложиха възстановяване на червяка мисля че беше,само че тази процедура нещо не ми вдъхва доверие, тъй като знам че това е закалена стомана, (и наслагването на материал няма да бъде със сащатa, якост, даже вероятността да "прехрупа" ще е по-голяма)а пък и те ми казаха че ми дават 3 месеца гаранция (и какво след три месеца пак трябва да ходя да ми я наслояват). На всичкото отгоре пък и цените които ми казаха са доста високи (става въпрос за стотици левове). Молбата ми е ако някои от вас е имал подобен проблем, и може да ми даде някакъв съвет, моля да го направи!!! Мислих и за нова рейка, само че моята е хидравлична и струва почти колкото колата, направо не знам какво да правя, да карам колата с повреда в кормилни механизъм си е направо лудост!!! Не знам дали мога да се доверя на втора ръка част! P.С. казаха ми че трябвало да сменям и предни втулки! Та искам да ви попитам, не се ли сменя целия носач в такива случаи???Благодаря ви предварително!Ехо, ти за кирилица да си чувал??? ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА НА ТОЗИ ФОРУМ! А и модераторите да си гледат работата, че ме заболяха пръстите да оправям тука. От Админчето
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
KOРМИЛНА РЕЙКА
Collapse
X
-
Alexius написа:колега и аз съм със същия проблем, само че при мен се чува щракане. мисля да я дам да я рециклират, чух че в техническия ги рециклирали и то доста добре, друг вариант е Жан, той бил един от старите който рециклирали рейки.ако някой има инфо нека сподели.Fiat Tipo 1,6 i.e. SX 835C1.000
Коментар
-
Re: ре реика
ит-фен написа:Имам подобен проблем,без шумове ама тече.Скоро ще яправя пък да видим.80 лв втора употреба,120-180лв рециклаж,120 механична,1200 оригинал. "Ауто плюс"Fiat Tipo 1.6i.e,159A3.046
Коментар
-
Re: ре реика
ит-фен написа:ит-фен написа:Имам подобен проблем,без шумове ама тече.Скоро ще яправя пък да видим.80 лв втора употреба,120-180лв рециклаж,120 механична,1200 оригинал. "Ауто плюс"___________________
Marea 1.9 TD 100 Weekend ELX
Коментар
-
Извинявайте за тъпия въпрос ама и аз имам Типо1,6 карбуратор и имам същото тропане на волана като го въртя на ляво на дясно и си мисля че е рейката - някой може ли да ми каже моя модел с каква рейка би трябвало да бъде - механична или хидравличнаМерсиThe world belongs to those who dare to be first
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар