Потърсих във форума, ако има подобни теми, но има само за Браво и т.н.Фаровете ми светят слабо Знам, че е позната история, но имам други въпроси.Въпросите:1. Днес свалих крушките и видях, че са H1. Много са малки! Има-няма 2-3 см са. Има ли H1, които да са + 50% light или Blue Vision?2. Машинката за нагласяне на фаровете не работи както трябва. Като ги сменя на друга степен, започва към 10 сек. да играе - ту на горе, ту на долу... и пак не ги наглася както трябва. От едната страна фара е малко по-надолу в сравнение с другата страна. Как да ги оправя?3. Фаровете с лупи ли са? Може ли да се се замърсили или опушили от вътре и за това да светят слабо?Това е за сега. Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за фаровете на Fiat Coupe
Collapse
X
-
Re: Въпрос за фаровете на Fiat Coupe
RAADOO написа:Потърсих във форума, ако има подобни теми, но има само за Браво и т.н.Фаровете ми светят слабо Знам, че е позната история, но имам други въпроси.Въпросите:1. Днес свалих крушките и видях, че са H1. Много са малки! Има-няма 2-3 см са. Има ли H1, които да са + 50% light или Blue Vision?2. Машинката за нагласяне на фаровете не работи както трябва. Като ги сменя на друга степен, започва към 10 сек. да играе - ту на горе, ту на долу... и пак не ги наглася както трябва. От едната страна фара е малко по-надолу в сравнение с другата страна. Как да ги оправя?3. Фаровете с лупи ли са? Може ли да се се замърсили или опушили от вътре и за това да светят слабо?Това е за сега. Благодаря предварително
-
Re: Въпрос за фаровете на Fiat Coupe
hit-ko написа:RAADOO написа:Потърсих във форума, ако има подобни теми, но има само за Браво и т.н.Фаровете ми светят слабо Знам, че е позната история, но имам други въпроси.Въпросите:1. Днес свалих крушките и видях, че са H1. Много са малки! Има-няма 2-3 см са. Има ли H1, които да са + 50% light или Blue Vision?2. Машинката за нагласяне на фаровете не работи както трябва. Като ги сменя на друга степен, започва към 10 сек. да играе - ту на горе, ту на долу... и пак не ги наглася както трябва. От едната страна фара е малко по-надолу в сравнение с другата страна. Как да ги оправя?3. Фаровете с лупи ли са? Може ли да се се замърсили или опушили от вътре и за това да светят слабо?Това е за сега. Благодаря предварителноCoupe 1.8 16V
Коментар
-
Това с опушването или запрашаване е напълно възможно. Може с черка за боички почистиш отвътре.Май твоите фарове са с лупи. Сложи си Осрам Силвърстар + 50% (има ги във всяка бензиностанция Шел) и отиди на сервиз да ти регулират фаровете. След това не пипай машинките. Моята едната също е развалена и един път като ги настроят в сервиза повече не се пипат. Номерът е обаче да ти ги настроят правилно и кадърно.Иначе ако са ти потъмнели стъклата(то май не беше стъкло това твоето) не знам как ще се оправи освен със нови фарове.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар