Кое от всичките? Това е най-ново, но и най-слабо https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...1&slink=8avyn6 До тук сте само двама които ме съветват да си купя Стило.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Стило
Collapse
X
-
stilo_new написа: Преглед на мнениетоВзимай Стилото, не се излагай с тези Голфове. Трябва човек много да се мрази, за да вземе тези дървени Голфове.
Коментар
-
muns61 написа: Преглед на мнениетоЕ що държат такива цени голфовете...
VW от много време не са това, което бяха. За по-новите машини пък изобщо да не говорим.
Коментар
-
Рендето не е лошо, ама да ти кажа всичките коли от този ценови клас са си един дол дренки. Евтини, бързо се амортизират, ако си претенциозен всичко да ти е перфектно, трябва да налееш бая пари, иначе може да си я караш и така или да си вземеш някоя по-нова година като Гранде Пунто и да караш повече време. Вярно, ще вложиш повечко пари, но ще си с по-нова кола, като като подръжка не се различава от старите Пунта.
Само да ти кажа, че немските 4-цилиндрови бензини са такъв провал, че с такова чудо на чудесата не искаш да се забъркваш. Носят по 2 туби с масло, че не им стигат като тръгнат на път. Както вика баща ми, само немецо може да измисли такава гениална глупост. Ако ще е немец с бензин или v6, v8, inline 6 и т.н. или дизел, другото не стааПоследна редакция от mell0; 05.10.2018, 10:45.Fiat Bravo II 1.4 16v
Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
Fiat Punto 1.1 MK1 EX.
Коментар
-
Колкото до Рендето, вера го гледахме, пак се оказа едно девойче познато на сина. Автомобилчето се оказа мн.добро, скача като ужилено при подаване на газ и забива нос при натискане на спирачка. Отидохме да го видим от спортна страст, обаче не е за мен многоо електроника в него, пали се с карта и т.н., и не ми беше много удобно. Има автомобили в които като влезеш и си казваш "този е направен за мен" този не е от тях.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Като човек карал 3 фиата/две пунта и едно Стило мога да споделя следното, пред ида купя стилото много се мъчех да си вземе една зафира но така и не ми легна на сърцете.... Стилото като взех сръвнение със пунтото направо бях възхитен, за инфо за 3години каране и 90 000км с АГУ монтирано от мен мога да кажа че е относително надеждна кола въпреки че съм с 1,6, веднага след покупката го махнах от оригиналното място и до сега карам с него, имам само един дерт отвреме навреме гасне при манвре и натиснат съединител но не знам дали не е от АГУ-то. За това време съм сменил: двата носача/сложих монро още карам с тях/возията иначе е по зле от АСТРА 2004 имам такава сложебна/ говорим че съм със 16-ки оригинални, задните тампони, задни дискове инкаладки при което за кратко имах драма със задния ляв апарат/слаба точка/ радиатор воден/беше просълзил/можех да карам с него но не рискувам/ термостат, една бобина/втора ръка от мегапъртса/ едно моторче на шофьорското стъкло, и за съжаление мотора на хидравликата/макар че взех друг за 90лв/пак от предходно споментата фирма/стария ми го крадна майстора дето го сменя, предполагам го е оправил и го е пласирал, ...... друго не се сещам а да наскоро маншон на външно каре и те така вече 90 000км. Добра динамика за 1,6 нашия си ДВГ не опелския и то за купе 1280кг празно.... 190-200 си ги вдига. Голям багажник, особено като махнеш седалките, транспортирам градински чадър 3х3м даже 2бр със затворени врати. товарил съм го до към 600кг+мен и колата си вървеше със 120-140. РАзход на газ 10/100 при малк опо тежък крак и това купе мисля че е добре. Ми това се сещам за сега... като цяло не съжалявам за покупката си преди 3г я взех за 3200лв на 130 000км на километраж , на комп 180 000км според мен в запазено състояние, и като гледам обявите не е загубила от цената си. А забравих да кжа доста крушки има по фаровете ама здраве да е! ПОздравиPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Направи ми впечатление, че на Стилото което купи зет ми, при включени фарове и при завъртане на стартер фаровете не гаснат, както е при Бравата например. И при вас ли е така?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа: Преглед на мнениетоНаправи ми впечатление, че на Стилото което купи зет ми, при включени фарове и при завъртане на стартер фаровете не гаснат, както е при Бравата например. И при вас ли е така?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар