Честита да ти е! Безаварийно, и дано само те радва!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Grande Punto
Collapse
X
-
Моето е Гранде Пунто 1,3 Дизел ,90 коня, 6 скорости. В града дава 5,5-6,0 извънградско 4,4-4,8 според скоростта. Скоростите са му достатъчни, най-добре се чувства обаче при 110-120 км/ч. Не че не кара и със 150+ Имам го от Великден и вече съм на + 8000 км . Въпросът ми е: Тъй като това е втора кола в семейството ,резонно ли е сега да му купя ВСЕСЕЗОННИ гуми или и с нея да правя операцията ЗИМНИ-ЛЕТНИ ?
Коментар
-
mitice написа: Преглед на мнениетоТа така след пробване и тестване на няколко Grande пунто 1.3 Mjet и 1.4 бензин нещо найстина ми се сториха прекалено къси за мен скоростите затова по стечение на обстоятелствата ми изникна една мк2 пунто 1.2 8v 2003 която купих .Дано не съм я сбъркал много с нея, слушам,че като цяло са здрави и надеждниFIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
mitice написа: Преглед на мнениетоТа така след пробване и тестване на няколко Grande пунто 1.3 Mjet и 1.4 бензин нещо найстина ми се сториха прекалено къси за мен скоростите затова по стечение на обстоятелствата ми изникна една мк2 пунто 1.2 8v 2003 която купих .Дано не съм я сбъркал много с нея, слушам,че като цяло са здрави и надеждниКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
todorakiggg написа: Преглед на мнениетоАве аз разбрах че Пунто е взел човека, там не са с верига, ама на знаеш ли...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар