Моето е Гранде Пунто 1,3 Дизел ,90 коня, 6 скорости. В града дава 5,5-6,0 извънградско 4,4-4,8 според скоростта. Скоростите са му достатъчни, най-добре се чувства обаче при 110-120 км/ч. Не че не кара и със 150+ Имам го от Великден и вече съм на + 8000 км . Въпросът ми е: Тъй като това е втора кола в семейството ,резонно ли е сега да му купя ВСЕСЕЗОННИ гуми или и с нея да правя операцията ЗИМНИ-ЛЕТНИ ?
Та така след пробване и тестване на няколко Grande пунто 1.3 Mjet и 1.4 бензин нещо найстина ми се сториха прекалено къси за мен скоростите затова по стечение на обстоятелствата ми изникна една мк2 пунто 1.2 8v 2003 която купих .Дано не съм я сбъркал много с нея, слушам,че като цяло са здрави и надеждни
Такава ми беше предишната кола преди Грандето. Този мотор се оказа страшно идиото устойчив. Единствения му проблем е един О-пръстен на охлаждането който като остарее и се разкъса антифриза изтича. За окачването, там сменях външни накрайници заедно с маслото, но все пак ми беше учебната кола.
FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V ...and justice for all
Та така след пробване и тестване на няколко Grande пунто 1.3 Mjet и 1.4 бензин нещо найстина ми се сториха прекалено къси за мен скоростите затова по стечение на обстоятелствата ми изникна една мк2 пунто 1.2 8v 2003 която купих .Дано не съм я сбъркал много с нея, слушам,че като цяло са здрави и надеждни
Честито, сега задължително проверете състоянието на веригата. Имат навика да правят салата с банани
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Колега мека возия на Пунто, значи че няма никой в амортисьорите. Мини през някой друг легнал полицай и ако след това продължава да се клати значи съм прав или сам го заклати и ако не спира веднага, а продължава да се люшка... Пунто е пословично, че вози като каруца.
Колега за тебе незнам какво значи мека возия за мен да не вози като каруца твърдо.Иначе колата не се клати.
Пунтото не мърда на легнали полицай стабилно си е както да го гледаш.Голфа повече се усеща твърдо
Коментар