здравейте колеги значи проблема ми е следния бутоните с които се насочва къде да духа струята не задействат моторчето което служи за целта иначе другите бутони на управляващия панел си работят коректно колата ми е темпра с климатроник т.е със електроното управление на парнотоПС от доста време не работеха коректно тези бутони в смисъл натискам струята да е в краката а то започва да духа на стъклото и т.н но в момента отказаха напълно и предното стъкло ми е постоянно запотено въпроса ми е ремонтира ли се това чудо как или замяна с такова втора употреба
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с парното на темпра
Collapse
X
-
Като натискаш копчетата чува ли се бръмченето на моторчето и прищракване на клапата в края. Ако не се чува бръмчене на моторчето значи не работи - липса на ток или е изгоряло, ако бръмчи, но не се чува клапата е възможно тя да е заяла или лостовата система, която я задвижва да е заминала.Tempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
двигател 836А5.000 MPI-WEBER- MARELLI IAW 8F
Коментар
-
Petko написа:Като натискаш копчетата чува ли се бръмченето на моторчето и прищракване на клапата в края. Ако не се чува бръмчене на моторчето значи не работи - липса на ток или е изгоряло, ако бръмчи, но не се чува клапата е възможно тя да е заяла или лостовата система, която я задвижва да е заминала.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар