колеги колата е фиат стило 1.6 по време на движение угасна и компа изписа няма връзка с алтернатора пробвах да запаля тя запали но след няколко минути пак същото така успях да се прибера пали движи се малко и гасне , свалих алтернатора и го занесох на бул сливница - в работилница за алтернатори там срещу 75лв ми смениха платката която вкл четки и електрониката . минах 800км без проблем и отново същото пак гасне изписва няма връзка с алтернатор пали веднага но след малко пак гасне. сега не знам какво да правя , ако проблема не е бил в платката на алтернатора то защо я карах един месец без проблем ,а платката деиствително е сменена личи си че е нова бош върнаха ми и старата. от алтернатора излизат два кабела дебел и тънък как да ги проверя дали няма слаба връзка,къде отиват.ако някои има идея какво да правя нека пише ще бъда много благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с алтернатора
Collapse
X
-
проблем с алтернатор
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоОгледай пинонете на ЕКУ то. Обзалагам се че има пропаднал пин
Коментар
-
проблем с алтернатор
cs_aleksandar написа: Преглед на мнениетоПреди да се метнеш на Компютъра , почисти конектор D4 ( под бушоните се намира отпред при Акумулатора) с контактен спрей. И чак след това ако няма промяна , търси проблема в "Опечения Компютър"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар