Въпроса ми е могат ли да се свалят облегалките за главата и как става?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.1 -1994 .Могат ли да му се свалят облегалките ?
Collapse
X
-
На всяка кола могат да се свалят, в това трябва да си сигурен Аз също имах проблеми с моите, тъй като исках да ги сваля, за да сложа нова тапицерия. Ходих при всевъзможни "разбирачи", като един дори се опита да ги извади рязко и със сила ?! Други пък смятаха, че на облегалката има скрито копче, което трябва да се натисне. В крайна сметка решението се оказа следното - трябва да въртиш металните пръчки, на които са нанизани облегалките, и в един момент те просто се отвиват. Но внимавай, ако не тръгват да се въртят, не продължавай, защото може да счупиш нещо В такъв случай може да се помогне и с отверка - има едни телове с особена форма (намират се в облегалките за главата), в които влизат металните пръчки. Та като ги разшириш леко с отверка, става по-лесно. Предполагам, че и при пунтото става по подобен начин. Успех.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Re: Пунто 1.1 -1994 .Могат ли да му се свалят облегалките ?
sota написа:Въпроса ми е могат ли да се свалят облегалките за главата и как става?Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Re: Пунто 1.1 -1994 .Могат ли да му се свалят облегалките ?
Stoyan_68 написа:Дано ти помогна...на типото ми се повдига пластмасовото "гнездо", където влизат шините и облегалката излиза без проблем. Във всеки случай начина на сваляне е описан в owner handbook-a на колата ти.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:На всяка кола могат да се свалят, в това трябва да си сигурен Аз също имах проблеми с моите, тъй като исках да ги сваля, за да сложа нова тапицерия. Ходих при всевъзможни "разбирачи", като един дори се опита да ги извади рязко и със сила ?! Други пък смятаха, че на облегалката има скрито копче, което трябва да се натисне. В крайна сметка решението се оказа следното - трябва да въртиш металните пръчки, на които са нанизани облегалките, и в един момент те просто се отвиват. Но внимавай, ако не тръгват да се въртят, не продължавай, защото може да счупиш нещо В такъв случай може да се помогне и с отверка - има едни телове с особена форма (намират се в облегалките за главата), в които влизат металните пръчки. Та като ги разшириш леко с отверка, става по-лесно. Предполагам, че и при пунтото става по подобен начин. Успех.
Коментар
-
Ето я и поредната прясна дискусия по тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=42320FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар