трябва ми много спешно телефона му-преди 2 години когато идвах на срещите на еко-то на българия идваше и той-нисичък набит мисля да му купувам старата панда но лошото е че не от него ами от някакво момче....та да ми каже какво има да и се прави-все пак той си бачка в сервиз-до този на сузуки в красна поляна до омв-то и си разбира-та да не се набутам утре като я взимам ps:съжалявам че пускам темата на няколко места, но се надявам някой да му го знае ...и да го види
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Телефон на колега - Емо, караше черна панда-тарга
Collapse
X
-
borchev написа:трябва ми много спешно телефона му-преди 2 години когато идвах на срещите на еко-то на българия идваше и той-нисичък набит мисля да му купувам старата панда но лошото е че не от него ами от някакво момче....та да ми каже какво има да и се прави-все пак той си бачка в сервиз-до този на сузуки в красна поляна до омв-то и си разбира-та да не се набутам утре като я взимамFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
-
borchev написа:благодаря...за съжаление не отговаря на нито един от телефоните...аз проверих дори и в сервиза но оттам ми казаха че отдавна не работи там реве ми сеFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар