Здравейте,колата ми е уно 1.1 86 и има следния проблем: когато паля студения двигател, първо пали малко трудно, а като запали не работи на 4 цилиндъра, като загрее 3-4 минути си работи добре на четирите. ще съм благодарен ако някой ми каже кое по точно трябва да сменя :кабелите ли , свещите делкото??? А може и проблем да ми прави и изпарителя на газовото???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уното, като е студено прекъсва
Collapse
X
-
Re: УНОТО КАТО Е СТУДЕНА ПРЕКЪСВА
plambi написа:Здравейте,колата ми е уно 1.1 86 и има следния проблем: когато паля студения двигател, първо пали малко трудно, а като запали не работи на 4 цилиндъра, като загрее 3-4 минути си работи добре на четирите. ще съм благодарен ако някой ми каже кое по точно трябва да сменя :кабелите ли , свещите делкото??? А може и проблем да ми прави и изпарителя на газовото???
-
Уното се скапа! Май излезе клапан цялата работа,издава много странни звуци нещо като издишане когато натисна газта.Мощността падна , сега когато е студено времето по-трудно и пали. Незнам какво да правя с тая бракма изяде ми парите .... има ли нужда да давам отново поредните 200 лв??? Супер много пари съм вложил в тая кола-външен вид , ремонти по скоростната кутия , двигатела не сам го пипал ама ето че и той се скапа, газово му сложих то ми гори 13 ... е аз фалирах вече с тая кола .... за съжаление това е да си беден.... като нямаш пари да караш нещо по-ново , влагаш пари в старите боклуци и те ти излизат златни . Колеги отчаян съм и незнам какво да правяTipo 1.6 i.e. '94
Коментар
-
plambi написа:Вече не се тюхкам мина ми малко Залавям се с ремонта но ще ми се да имам информация за свалянето на главата. Ако може някой да каже как се сменя клапан на този двигател или някакъв сайт с информация и схеми ще съм много благодарен .TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
plambi написа:Вече не се тюхкам мина ми малко Залавям се с ремонта но ще ми се да имам информация за свалянето на главата. Ако може някой да каже как се сменя клапан на този двигател или някакъв сайт с информация и схеми ще съм много благодарен .VW Bora Variant 1.6 16V '01
Коментар
-
Мерси много за сайта, явно по-обстойно трябва да разглеждам www.fiat-bg.org Незнам дали повредата е точно клапан но от доста време го чувам да трака леко след като запаля колата , после шумът изчезваше. Сега когато стана белята ще обясна точно как се случи : форсирах я доста докато паркирах и изведнаж колата си промени звука изцяло, почна нещо като издишане като дам газ, проверих да не би на гърнето да му е станало нещо но нищо му нямаше не обърнах внимание и се прибрах . обаче на другия ден я запалих с триста зора и забелязах че губи и мощност. Баща ми е с рено 19 и имаше абсолютно същия проблем. Трябва да се консултирам ощеTipo 1.6 i.e. '94
Коментар
-
plambi написа:Мерси много за сайта, явно по-обстойно трябва да разглеждам www.fiat-bg.org Незнам дали повредата е точно клапан но от доста време го чувам да трака леко след като запаля колата , после шумът изчезваше. Сега когато стана белята ще обясна точно как се случи : форсирах я доста докато паркирах и изведнаж колата си промени звука изцяло, почна нещо като издишане като дам газ, проверих да не би на гърнето да му е станало нещо но нищо му нямаше не обърнах внимание и се прибрах . обаче на другия ден я запалих с триста зора и забелязах че губи и мощност. Баща ми е с рено 19 и имаше абсолютно същия проблем. Трябва да се консултирам ощеTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Колега аз рядко влизам в тези форуми, но ще ти дам един съвет: щом незнаеш как да си провериш дали е прескочил зъб и просто така мислиш да си сваляш главата вземи отиди в един свестен сервиз да ти направят една диагностика ще хвърлиш 20-30 лв. но ще знаеш точно за какво става въпрос.Намирам части всякакви
0899113575
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар