здравейте, какъв е градският разход на 1.7 тд автомобил при спокойно, нормално каране? има няколко човека които на този въпрос не отговарят еднозначно и резултатите варират от 4.5-9.5 литра при спокойно шофиране. възможно ли е това? благодарен ще съм на всички споделили мнението си. поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко харчи пунто в действителност
Collapse
X
-
Re: колко харчи пунто в действителност
pow написа:здравейте, какъв е градският (за софия) разход на 1.7 тд автомобил при спокойно, нормално каране? има няколко човека които на този въпрос не отговарят еднозначно и резултатите варират от 4.5-9.5 литра при спокойно шофиране. възможно ли е това? благодарен ще съм на всички споделили мнението си. поздрави!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Re: колко харчи пунто в действителност
Nino написа:pow написа:здравейте, какъв е градският (за софия) разход на 1.7 тд автомобил при спокойно, нормално каране? има няколко човека които на този въпрос не отговарят еднозначно и резултатите варират от 4.5-9.5 литра при спокойно шофиране. възможно ли е това? благодарен ще съм на всички споделили мнението си. поздрави!
Коментар
-
6 литра не трябва да надминаваш.Ако гори повече значи имаш нещо дефект. Или някоя дюза не работи добре или центровка на помпата не е както трябва огледай да няма спукано маркуче около дюзите по които се връща обратно излишната нафта.Само за сведение в момента карам и Сеат Толедо 1.9 турбо но повече от 5 л не гори.Сина ми го кара из София толкова години с този разход.Сега съм му дал Мерцедеса си 2.5 дизел но и с него стигам до 7л в града.Имам и Пунто 1.2 бензин и бях се уплашил от разхода му но след като му махнах катализатора разхода падна на 5л.Така че огледай за някаква причина за този висок разход.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар