Пускам я сутринта да ми изчисти стъклото и неще... пускам нагревателя на задното стъкло и той не работи Без видима причина спряха и двете....идей? утре първата ми работа на светло е да видя бушоните...ако не каде да гледам? реле?
/на срещата в неделя може да се оправи /погледни свръзките някаде отдзат куплунг не може да са на общ бушон гълтат много ток на схемата на предпазителите може да погледнеш
Като отвориш задната врата има едни пластинки дето дават ток за реотаните и чистачките ала бала... може да са се замърсили. С една отверка ги изтъркай/надраскай и ще проработи..
....колегата Vladim позна от каде ми е проблема....прилагам снимка за да видите.сега. както се вижда и на снимката няма да мина с почистване... :D . третото краче е хлътнало а отзад е ногоряло и пластмасата се е разтопила (по малкото куплунгче няма вадене) ...дори и самото кабелче е нагоряло и е оголено (мога да го снимам ако някой има идеи как да го правя) но според мен е за ново. Знае ли някои каде има и колко пари е? ако може на място и да ми го сменят още по добре.В сервиза на 4-ти Километър нямат...при Италианеца също....и малко предистория... сутринта като се опитах да включа задната чистачка ми светваше копчето за ногревателите :D :D сега като го поразглобих чистачката проработи...та третото краче явно е за нагревателя (той не работи) а четвъртото е за чистачката. Сега ката я ползвам има ли вероятност да изгоря нещо??? примерно реле ?
вземи поялник и го побългари бе човек иначе според мен са излишни разходи по сервизи
Абсолютно съгласен! Не се занимавай да търсиш резервна част, това се оправя много лесно с поялник. Може да изрежеш една ламаринка и да я сложиш на мястото на старата. Правил сум такъв контактор с поялник и медни пластинки, стана екстра!
От всичките тея пластини имам 2-3 счупени (изобщо ги няма) и кабелите под тях са срязани и изолирани. Абсолютно всички светлини, чистачки и нагревателя отзад работят При всички случаи е имало "направи си сам" при теб! Явно някой е пуснал жиците директно!
От всичките тея пластини имам 2-3 счупени (изобщо ги няма) и кабелите под тях са срязани и изолирани. Абсолютно всички светлини, чистачки и нагревателя отзад работят
нещо което работи-не се пипа!!! щом всико работи - какъв е проблема...но имай предвид че там са светлини на номера и други джунджурийки
FIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA
Коментар