Здравейте! Имам един въпрос, днеска отидох на работа и нямаше никакъв проблем с колата, когато си тръгвах от работа и на таблото ми изписа Error LED на таблото и това ми го дава 10 секунди и после изчезва. Нямам проблем с нищо, но ме дразни самия надпис. Никой лед не премигва или нещо такова. Някакви идей от какво може да е? Колата ми е фиат пунто 2001г дизел 1.9
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Error LED на таблото
Collapse
X
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоНещо от от осветлението не свети
Да си сменял нещо
Коментар
-
По-правилно е да се каже, че лампа за къси изобщо няма. А лампата за габарити свети и когато си на къси, просто защото освен на къси си също и на габарити. Някои коли имат пък само лампа за къси, но не и за габарити, например Пежо 206. Нашите пък са наопаки - имат само за габарити.
А може ли да покажеш със снимка точно надписа, който ти излиза на таблото, защото някак през далечната 2001-ва LED е било някаква непозната нано-технология в автомобилното осветление и е странно да пише нещо, свързано с LED.
Коментар
-
ogi28b написа: Преглед на мнениетоПо-правилно е да се каже, че лампа за къси изобщо няма. А лампата за габарити свети и когато си на къси, просто защото освен на къси си също и на габарити. Някои коли имат пък само лампа за къси, но не и за габарити, например Пежо 206. Нашите пък са наопаки - имат само за габарити.
А може ли да покажеш със снимка точно надписа, който ти излиза на таблото, защото някак през далечната 2001-ва LED е било някаква непозната нано-технология в автомобилното осветление и е странно да пише нещо, свързано с LED.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар