Колеги, добър вечер на всички! Наскоро бях писал тема за паркирането истината е, че вече посвикнах. Не е като преди имам предвид във добра насока е, но не за това ви търся. Излъгаха ме със техническото състояние на колата, не откривам нито охладителния, съд, т.к.н. (казанче за антифриз)-няма го липсва! Колата не превключва на газ сама дори и във крайни обороти, има газов инжекцион уш ловато. Но, дали е така един господ знае, налага се натискане на превключватела и като е топла мига за две секунди и прехвърля мигновено. Друг, проблем е този педал на спирачката при скорост от над 100 спирачките ми стават мега корави имам някакво предчуствие, че това не е на добре, има и още дреболии, но те са поправими ако някой може да даде съвет, за спирачките и газовия инжекцион и охладителния, съд защото колата пуши много леко бял пушек възможно ли е да е смесила вода със антифриз бясен съм, за всичко, и за капак на всичко тропа много странно не във предницата а отдол под самата седалка или е някъде отзад но се пада под шофьорското място, ще бъда благодарен за съветите. Благодаря, ви съвсем искрено!
Със Увж. Йорджи!!!
Със Увж. Йорджи!!!
Коментар