Прозорците са електрически с десният прозорец няма проблеми с левият обаче голям проблем мога да го вдигам и пускам рано сутрин на хладно, малко да се стопли времето и спира да работи. До копчето идва ток разменял съм бутоните никаква промяна. Махах кората на вратата мотора и буксите изглеждат перфектни. Четох някъде за някакво реле къде да го търся.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с отваряннето на левият прозорец на Fiat Panda 2
Collapse
X
-
dimitar1234 написа: Преглед на мнениетоПрозорците са електрически с десният прозорец няма проблеми с левият обаче голям проблем мога да го вдигам и пускам рано сутрин на хладно, малко да се стопли времето и спира да работи. До копчето идва ток разменял съм бутоните никаква промяна. Махах кората на вратата мотора и буксите изглеждат перфектни. Четох някъде за някакво реле къде да го търся.
Или е то или машинката заяжда... И ти си като мене и аз има ток до копче и машинка ама ЙОК... Маса ли е загубена релето си се базика уж цъка ама... Ама лятото не се кара и то без климатик е като в тухларната...
Има хора дето ги оправят за 80/100 лв. Славят отварят гресирват раздвижват и така...
-
dimitar1234 написа: Преглед на мнениетоПрозорците са електрически с десният прозорец няма проблеми с левият обаче голям проблем мога да го вдигам и пускам рано сутрин на хладно, малко да се стопли времето и спира да работи. До копчето идва ток разменял съм бутоните никаква промяна. Махах кората на вратата мотора и буксите изглеждат перфектни. Четох някъде за някакво реле къде да го търся.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
dimitar1234 написа: Преглед на мнениетоСпоред мен не е от мотора цяла зима работи а и до скоро има нещо нагоряло в това реле.
Коментар
-
Е днес докато ми качваха амортисьорите помолих техника да види що става с този ляв джам е само с гледането си остана нищо не му разбирам на това чудно уж всичко с здраво но не работи.. Търси специалист по аларми кодировки и всякакви такива неща някой който барника по модулите и др. То италианското е така...
Коментар
-
dimitar1234 написа: Преглед на мнениетоДай малко повече подробности........
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар