Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карбуратор-цена?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Карбуратор-цена?

интерсува ме каква е цената на карборатора ( втора опотреба ) и някой да ми каже като отка4а буксата за малките обороти от мотор4ето колата трябва да се форцира или да изгасне защото при мен като я отка4а тая букса колата пак си работи по сьщия на4инКолега... моля уважавай родният си език! Не пиши повече "4" вместо "Ч"! "Карборатор" се пише "карбуратор"! Уточнявай питането си в името на темата! Редактирано от Vladim.Интерсува ме, каква е цената на карбуратор втора опотреба и някой да ми каже, като откача буксата за малките обороти от моторчето колата трябва да се форсира, или да изгасне При мен, като я откача тази букса колата пак си работи по същият начин-няма промяна.
    brava 1.4 12v.sx
    drive fast or go home

Моето моторче сьщо не работи срязано е вьтре лостчето и колата си работи без проблеми на ниски обороти.
    tempra 1,6

Коментар

Re: Карбуратор-цена?

skier написа:
      интерсува ме каква е цената на карборатора ( втора опотреба ) и някой да ми каже като отка4а буксата за малките обороти от мотор4ето колата трябва да се форцира или да изгасне защото при мен като я отка4а тая букса колата пак си работи по сьщия на4инКолега... моля уважавай родният си език! Не пиши повече "4" вместо "Ч"! "Карборатор" се пише "карбуратор"! Уточнявай питането си в името на темата! Редактирано от Vladim.Интерсува ме, каква е цената на карбуратор втора опотреба и някой да ми каже, като откача буксата за малките обороти от моторчето колата трябва да се форсира, или да изгасне При мен, като я откача тази букса колата пак си работи по същият начин-няма промяна.
      еееееее дай те малко отговори
      brava 1.4 12v.sx
      drive fast or go home

Коментар

Re: Карбуратор-цена?

skier написа:
        Ако карбуратора е отрегулиран правилно, след откачане на буксата , мотора трябва да угасне понеже се спира гориво на системата за празен ход!Този клапан ако не работи електрически, може да му се фиксира иглата в отворено положение!

Коментар

Working...
        X