Здравейте,задна ми чистачка спря да работи.Преди няколко месеца започна ту да работи,ту не и сега вече тотално спря.Може ли проблема да електрически (от бушон да речем) или е нещо друго?Пръскалката си работи.Видях подобна тема за Крома и прочетох мненията за гресиране... Само това ли може да е причината? Благодаря предварително за съвет или мнение,ако някой има опит с подобен проблем.Дреболия е,но е дразнещо,когато не работи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със задна чистачка на Браво
Collapse
X
-
1.4 12V е Бравото,с триста зора махнах кората на багажника,има само 4 винтчета пластмасови видимо,но под кората има поне 10 пластмасови дюбела,които се набиват в самата врата... Голямо дърпане падна и естествено единия се скъса...Не посмях да отварям моторчето,нямах и време,може да е изгоряло.Преди като натиснех лостчето за чистачката се чуваше едно "цък"-изчиства и пак "цък" като спре.А сега нищо и не помръдва,само помпичката за течността,пръска и се стича по багажника.Не знам дали стига и ток до моторчето(ако не е изгоряло),нямам уред да премеря.
Коментар
-
Пламен написа: Преглед на мнениетоКак да проверя тази връзка?Има "пишки" да,до заключалката на багажникаFIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
Пламен написа: Преглед на мнениетоНямам мултицет,един колега ме посъветва също да се провери дали стига ток до него.Ще видя след празниците да го проверя и ако не е от тока може би си плаче за подмяна.Благодаря за мненията и съветите.FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар