Здравейте колеги! Имам Idea 1.9JTD Emotion. Единствената манипулации по нея са премахване на катализаторите + крайното гърне и затапване на ЕГР. От там светва чек-а че EGR-а не работи правилно, но не влиза в авариен режим и го оставих да свети за сега. След въпросните издевателства върху колата имаше значително подобрение в респонса на газта и се чудя,какво мислите за резултатите. Моето мнение е , че за този мотор колата трябва да ускорява по-добре. Имам диагностика и според нея няма нищо нередно , но правейки сравнения с по-слаби коли се чудя , аз ли се вкарвам излишно във филма или съм прав. Един фокус 1.6тдци примерно ми създава усещане за повече тяга , но не сме ги слагали на старта , така че не твърдя дали върви повече. Ще се радвам все пак да чуя и вашите мнения , за да знам дали търся под вола теле А именно: https://www.youtube.com/watch?v=IVAALhYVhuM
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тромава Idea ?
Collapse
X
-
Liceto написа: Преглед на мнениетоЕдин фокус 1.6тдци примерно ми създава усещане за повече тяга
Коментар
-
Liceto написа: Преглед на мнениетоЗдравейте колеги! Имам Idea 1.9JTD Emotion. Единствената манипулации по нея са премахване на катализаторите + крайното гърне и затапване на ЕГР. От там светва чек-а че EGR-а не работи правилно, но не влиза в авариен режим и го оставих да свети за сега. След въпросните издевателства върху колата имаше значително подобрение в респонса на газта и се чудя, какво мислите за резултатите. Моето мнение е , че за този мотор колата трябва да ускорява по-добре. Имам диагностика и според нея няма нищо нередно , но правейки сравнения с по-слаби коли се чудя , аз ли се вкарвам излишно във филма или съм прав. Един фокус 1.6 тдци примерно ми създава усещане за повече тяга , но не сме ги слагали на старта , така че не твърдя дали върви повече. Ще се радвам все пак да чуя и вашите мнения , за да знам дали търся под вола теле А именно: https://www.youtube.com/watch?v=IVAALhYVhuMFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар