Колеги, реших да сменя семейния автомобил и съм се насочил да си търся Croma. Това е и първия въпрос- тоя модел кола добър избор ли е ? По принцип предпочитам мини ванове. Карал съм Корола Версо, както и Форд С -макс. Кромата има ли нещо общо с тях и заслужава ли си?
Втория въпрос е свързан с типа двигател. Бензин или дизел е за предпочитане?
Третия въпрос е свързан с дизелите. Гледам че има JTD, има и M-Jet, което нищо не ми ховори. Кой какъв е, кой е по-добрия от двата?
И последно конските сили. Кола с какви конски сили да търся? Има такива със 150, има исъс 120...
Изобщо всякакви мнения и препоръки ще ми бъдат от полза. Тия коли капризни ли са, имат ли някакви специфични дефекти, все неща, които вие знаете а мен ме интересуват
Втория въпрос е свързан с типа двигател. Бензин или дизел е за предпочитане?
Третия въпрос е свързан с дизелите. Гледам че има JTD, има и M-Jet, което нищо не ми ховори. Кой какъв е, кой е по-добрия от двата?
И последно конските сили. Кола с какви конски сили да търся? Има такива със 150, има исъс 120...
Изобщо всякакви мнения и препоръки ще ми бъдат от полза. Тия коли капризни ли са, имат ли някакви специфични дефекти, все неща, които вие знаете а мен ме интересуват
Коментар