Не съм от София колега, затова искам снимки, нямам наблизо колега с Мултипла. Ако си съгласен да ми пратиш снимки може на лс. да ти дам тел номер да ми ги пратиш на Вайбър.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Фиат Мултипла.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мерси колега, снимките са добре, но точно където е счупена моята го няма на снимките. Ако не те затруднява да щракнеш още две, но снимай по надясно. Счупеното се пада в долния десен ъгъл на снимката, но на тези снимки не се вижда, трябва да снимаш дясната част от механизма, повече в задния край. Ако не ти се занимава няма проблем, благодаря и на това.
Поздрави!!!Fiat Multipla 2005 1.9 jtd 115
Коментар
-
Мерси много колега, тези снимки ми вършат идеална работа. Сега ще я оправя седалката и ще работи както трябва. Друг проблем се появи днес, задна започна да хърка при запалена кола, а на изгасена си влизат добре. Сигурно и съединител ще трябва да сменям, а като я оглеждах при покупката и до днес нямаше проблем.Fiat Multipla 2005 1.9 jtd 115
Коментар
-
salih84 написа: Преглед на мнениетоМерси много колега, тези снимки ми вършат идеална работа. Сега ще я оправя седалката и ще работи както трябва. Друг проблем се появи днес, задна започна да хърка при запалена кола, а на изгасена си влизат добре. Сигурно и съединител ще трябва да сменям, а като я оглеждах при покупката и до днес нямаше проблем.тралала
Коментар
-
Колата е супер, но ми се струва, че прекалено много й се вглеждаш, вместо да я караш
Счупената седалка явно е чест проблем. И на моята не искаше да се вдига, не че ми е трябвало.
Не знам този съединител дали може да се регулира, ако може, врътни го напред-назад, може и да изчезне хъркането, но по спомен май само бензинките можеха."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
salih84 написа: Преглед на мнението...Друг проблем се появи днес, задна започна да хърка при запалена кола...
- Минаване през първа и след това задна
- Не знам как се сменя задна на мултипла, но да предположим, че е просто надясно и назад, както е на повечето коли. Натискам съединителя, давам лоста надясно, задържам за секунда-две и тогава давам лоста назад
И при двата начина не хърка. Пробвай.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Мерси за мненията колеги, да колата е идеална поне за мен. Когато реших да взема друга кола си я харесах веднага и си казах, това ще е следващата ми кола. До сега карах Алфа Ромео 146 и съм много доволен от нея и не изневерих на италианските марки.
За задната скорост, моята е с жило и има за регулиране. С майстора ми дето обслужи колата, го натегнахме малко и се пооправи донякъде. Като е студена е добре, но загрее ли пак малко хърка. Според майстора е за смяна, защото е и доста твърд педала, поръчахме комплект и ще се разглобява да видим какво става вътре. Като го оправя ще пиша какво е положението.
Още веднъж благодаря за мненията!!!Fiat Multipla 2005 1.9 jtd 115
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар