Здравейте,колеги . Имам Фиат браво 2 . От колата съм много доволен ,единствено волана ме дразни . Като от гума е няма копчета и някак на допир не ми харесва . Намерих волан (с копчета ) ,но не знам арбега ще стане ли ( волана няма арбега) . Човека не знаел дали ще стане ,а не му се и мерило (не знаел как :д) Та въпроса ми е следния . Някой знае ли арбега на обикновения волан ,става ли и на този волан с копчетата ?! Малко с глупости ви занимавам ,извинявам се . Благодаря на всички за отговорите . Лек ден .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат браво 2 волан
Collapse
X
-
Колега, не мога да ти отговоря, извинявай за което, но ми стана интересно - воланът ти не е оригинален ли, че няма възглавница? Защото от много години насам (може би 20, поне) възглавницата за шофьора е задължителна, иначе колата не може да излезе от завода и да се продава в Европа. Това значи, че независимо какъв волан имаш в момента, то колата 100% има инсталация за възглавница, окабеляване в ярко-жълти шлаухи, централа за управление на възглавницата, евентуално колани, свързани към централата, индикация на таблото и каквото още се сетиш. Та стига воланът да е от такава кола и някога да е работел - няма причина, ако всичко друго ти е наред, да не работи в твоята кола. Може би след като се нулира централата, да ѝ се изтрият грешките и лампата на таблото да не свети.
Ако лампата на таблото ти не свети, то има малко по-сериозна авто-джамбазка намеса.
Коментар
-
Димо,става волана не се притеснявяй.Разликата е в пласмасите отстрани на възглавницата.Иначе като размер са еднакви.Пипкава работа е да свалиш възглавницата на волана ако не си свалял такава.Трябват ти 2 шестограма 4мм и през точките отстрани на възглавницата натискаш едновременно и тя излиза нагоре.Ако не си го правил потърси някой който е свалял.И Банков ти каза за лентовия кабел198mjet Bravo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар