Пак си патя! Откакто я купих станах пишман от ремонти, излязох голям карък с това Пунто, а иначе с голям мерак си го купих. В събота за белязах, че нещо няма мощност и вчера рекох да погледна свещите, за друго нямам условия, бяха целите черни, смених ги и ефект нула, подавам газ а тя едвам пърпори неще да се форсира. Пусто като не съм се занимавал с инжекции незнам какво да си мисля, дойдоха и сеиржии и всеки дава акъл, ама като няма компютър какво да правя, моя не става за тая работа. Един вика я махай катализатора и ще се оправи, ама пусто ако не е от него, язък за добичето. Друг вика горивния филтър да не е запушен или помпата да не ти качва достатъчно налягане, ама като махна филтъра и гледам че гориво пръска навсякъде, не го увлича в лолектора ами го пращя и нагоре, облак от бензин. И в крайна сметка днес ще я водя на сгляда при майстор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не въви! Няма никаква мощност...?
Collapse
X
-
По принцип наистина може да е от много работи.За катализатора е вярно, но ако е задръстен ще ти се вдигне и разхода, а не пишеш за такова нещо.Може горивна помпа, може ниска компресия(изпуска отнякъде гарнитурата или сегменти за смяна),но това са все неща, които си плачат за майстор.Гледай само да я закараш при свестен такъв, щото пишман разбирачи дал господ.Успех!N.Y. State of Mind
-
Относно разхода, как да го кажа като забелязах белята в събота, иначе през седмицата дъщеря ми ходи на работа с нея и не е забелязала нищо нередно, изкачва баир доста голям на 4-та, а в събота?... и вчера съвсем я няма. Имам чувството че работи на 2 -3 цилиндъра, а между другото имам 2 бобини снощи като се размислихме с един приятел едната сигурно дава на 1-ви и 4-ти, а другата на 2-ри и 3-ти, ако едната е сдала багажа ефекта е на лице, ама нямах време да гледам подробно, ама следобяд ще видим.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Относно разхода, как да го кажа като забелязах белята в събота, иначе през седмицата дъщеря ми ходи на работа с нея и не е забелязала нищо нередно, изкачва баир доста голям на 4-та, а в събота?... и вчера съвсем я няма. Имам чувството че работи на 2 -3 цилиндъра, а между другото имам 2 бобини снощи като се размислихме с един приятел едната сигурно дава на 1-ви и 4-ти, а другата на 2-ри и 3-ти, ако едната е сдала багажа ефекта е на лице, ама нямах време да гледам подробно, ама следобяд ще видим.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Оказа се ремък, ама в неделя не погледнахме там пък и нямах време синът ми имаше рожден ден. Както и да е отървах се с 35 лв въпреки, че можех и аз да си го направя ама карай.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
А колко трябва да е разстоянието на свещите, като го свлих 2 бяха с 1.3 а другите с 0.9 знам че на ладата ги карах на 0.8.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар