Колеги, някъде явно съм задрал кората под предната броня, в следствие на което увисна и започна да се влачи. Държеше се само на един винт и я дръпнах по силно, че не може да се кара така. Самата кора от влаченето се е поначупила и не знам дали ще може да се монтира безпроблемно обратно. Според вас кофти ли е да се кара продължително време без кора и какви мизерии може да станат от това. Питам за да знам дали да търся спешно да си монтирам моята обратно дори и счупена или да си търся от някоя морга?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кора под двигателя на Крома
Collapse
X
-
Привет, колега! Не те разбрах, говориш за основната кора или тази по-малката, която е точно под самата броня/маска? Ами според мен вземай, някоя втора ръка или.. има и метални в нет се предлагат. А относно дали да я слагаш, мисля че трябва, защото именно тя предпазва автоматичната скоростна кутия. При мен беше паднал капака, които е точно над скоростната и си го направих с една метална пластина. Може да видиш това или да потърсиш други... http://auto-parts.bg/продукт/кора-по...oma-2005-2011/Последна редакция от morfein_a; 26.11.2017, 12:48.
Реклама
Collapse
Коментар