Добър вечер.Имам въпрос от който вече се побърквам.Намирам се във Великобритания притежавам Fiat Bravo 2007 година производство,при закупуване на автомобила той беше със метални джанти 16 цолови.Закупих джанти 17 цола от ebay едната се оказа крива наложи се да купя още една.. (не е важно).Та отидох до сервиз купих 4 чисто нови гуми (200 паунда)+джанти (250).. балансирах ги и после пред нас тръгнах да ги сменям.. голяма мъка защото тези фиксатори които са на барабана опират в джантата? нямам никаква представа дали е нормално та.. намерих ключове тресчотки и.т.н отвих тези фиксатори и тръгнах да слагам джантите голяма мъка да напаса дупките защото барабана се върти свободно (нямам никаква идея дали е проблем),накрая се отказах и отидох във сервиз за гуми за да ми ги монтират.При появата ми щом видяха старите метални джанти и като им казах че искам да ми монтират алуминиеви, ми казаха че не могат защото болтовете ми настават и ме отпъдиха да си купувам нови болтове.Прибрах се и с голяма мъка монтирах сам джантите със старите болтове и тръгнах да правя тест драйв.Всичко нормално,но понякога когато скоча в някоя много мъничка дупка бие на метал имам чувството че на всички колела??? какъв е проблема във джантите,болтовете,че съм отвил тези фиксатори или във? Също така ги чух да говорят във сервиза преди да ми откажат тотално да сменят джантите че колелата ми щяха да бъдат / \ т.е не праволинейни??? Благодаря ви предварително,вече нямам нерви!Тук хората когато нещо не става вдигат ръце и ме пращат по дяволите.
![](http://store.picbg.net/thumb/1A/FC/bba1646505f71afc.jpg)
Коментар