Оказаха се наистина от grande пунто.Намерих един поляк който ще пробва да изпили централния отвор.Проблем ли е че джантите са 4x100 болтовете си пасват.Тези 2мм проблемни ли са?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на джанти от 16 на 17 цола
Collapse
X
-
Проблем е. Пилил съм желязна, а и конусната част и нея и само една джанта и то беше през гладните 90-те години. Има некви ''ексцентрични болтове като вариант. Ся ти прочетох темата отново ''трябва някакви втулки да се сложат''- да, това са така наречените ''ексцентрични болтове''Последна редакция от lubo_Y10; 20.11.2017, 22:53.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
срещу 50 паунда един поляк ми ги нагласи.. скъси фиксаторите с ракетата и разпроби централния отвор с 2мм (тествах колата от 20 до 140км/час,няма да тресе няма се чуе гък) само болтовете ме притесняват,в момента са си оригиналните ще ги проверявам през 2 дена да видя има ли проблем.Дано всичко приключи.. Между-другото тези в сервиза ми казаха че фиксаторите на тази кола играят роля също така да обират луфта???
Коментар
-
Идиотщина е да караш с оригиналните болтове.
Само погледни под какво напрежение стоят - главите им са на ексцентрик, като ги погледнеш!
Трябват ти такива
http://images26.snimka.bg/006104255-big.jpg1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар