А на стилото ли ти е монтиран? За прецизен монтаж дали трябва задължително да се сваля броня, то не че е проблем да я сваля де, но все пак дали ако вдигна бравата на подемник ще има място за монтаж на лентата без да я свалям. Момчета зарибих се покрай вас и яз да слагам :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Парктроник, заслужава ли си?
Collapse
X
-
Както каза Pecho не са толкова прецизни спрямо датчиците, хваща на по-малко разстояние, ето и поставяне на лентов
https://www.youtube.com/watch?v=JoghqClEpucFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Леко оплакване, в сухото време всичко си работеше, вчера като я заваля единия от десните датчици даде фира, предполагам, че някъде влязла вода от лоша изолация, лесно ще разбера кой е, но ще почакам слънчо. Сега трябва да потърся нов датчик, а за повредения ще последва това: http://www.toyotabg.net/viewtopic.php?t=21315 от спортна страст.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
Че то другите не са ли пак китайчета? За тези пари поне не се ядосвам толкова. Някой да има излишен датчик ф22?Последна редакция от NikMar; 29.11.2017, 01:11.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
И на мен ми мина тази мисъл, но е последен вариант, на първо място ще потърся датчик.
ПС Отлага се купуването на каквото и да е. Днес си работи, както предполагах крайния ляв правеше беля, оказа се че в центъра има една дупчица която беше доста дълбока и на средния ляв имаша такава, но по-плитка наклепах ги със силикон и сега си работят. Още нещо установих. Когато ги монтирах краните нещо ме лъжеха в метража, а цялата работа е била в ъгъла на поставяне, т.к. бронята бронята там е наклонена надолу и добичето мери към земята, сега изправих ъгъла да са вертикални и за сега всичко е ОК.Последна редакция от NikMar; 29.11.2017, 19:28.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
vnukata написа: Преглед на мнениетоАз за 20 лв бих си купил още един такъв, за части.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Kemaloff написа: Преглед на мнениетоМисля, че имам останали датчици, трябва да проверя. Ако искаш мога да ти пратя подарък.
snake написа: Преглед на мнениетоТочно същото бих препоръчал и аз. Но само при условие, че си сигурен, че са напълно еднакви. Защото при тези няколко смени на парктроник, за които писах, се нагледах на парктроници, уж на външен вид еднакви, пък вътре с различни куплунги, различен брой кабели от централата до дисплея, абе китайска работа.Последна редакция от NikMar; 29.11.2017, 19:32.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар