Здравеите днес докато правих маневра напред назад и ми светна лампата с удивителен в триъгалник и ми изписа чек хил холдер четох че това е системата която те държи на баир да не тръгнеш на зад но защо светна и не изгася какав може да е проблема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Hill Holder проблем
Collapse
X
-
На мен ми дава грешки когато съм я вдигнал на крик, тоест 1 или повече колела са във въздуха и запаля колата, иначе не би трябвало по никакъв друг повод да дава грешки. Чувал съм за проблеми с ABS датчиците, че като тръгнел да си отива някой датчик, почвал да се свети hill holder-а, така че при евентуален проблем провери първо тях.Fiat Bravo II 1.4 16v
Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
Fiat Punto 1.1 MK1 EX.
Коментар
-
mell0 написа: Преглед на мнениетоНа мен ми дава грешки когато съм я вдигнал на крик, тоест 1 или повече колела са във въздуха и запаля колата, иначе не би трябвало по никакъв друг повод да дава грешки. Чувал съм за проблеми с ABS датчиците, че като тръгнел да си отива някой датчик, почвал да се свети hill holder-а, така че при евентуален проблем провери първо тях.
Хил-холдърът, ESP и АБС-ът се управляват от едно и също място и ползват едни и същи датчици.
Понякога връзките на датчиците правят проблеми.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар