Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Джанти за Fiat Punto 2002 година.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Джанти за Fiat Punto 2002 година.

Колеги, да попитам джанти с тия означения ще станат ли на Пунто 2002 година ? 6Ж х15"
    4х98 ЕТ 44. Аз и сега съм с 15-ски джанти. Притеснява ме това ET дето е 44 да не закача някъде джантата по колата. Другите означения са добре, но за него не знам... дават за пунто по 34 до към 38 и затова се колебая. Мислите ли и знаете ли стават ли?

Темата е преместена в правилният раздел.

Модераторски екип на fiatforum.bg
    Ако знам помагам, ако не знам питам - лична сентенция!

Оригиналните 15-ки са с ЕТ37, демек тези джанти ще влязат навътре към окачването с 7мм, отпред проблем няма да има, най много при пълен волан да опира някъде в подкалника, но ме съмнява, отзад трябва да видиш дали няма да опре горе в болта на амортесьора, другаде няма къде да опре, за 100% гаранция ако имаш възможност ги качи на място и виж дали ще опре някъде.
    punto HGT

Коментар

Утре на светло ще видя дали има около един свободен сантиметър отвсякъде за да съм сигурен. Джантите не са в моя град и няма как да ги пробвам, затова е цялото двоумене. Поне разбрах с колко ще влезе. Знаете ли къде мога да видя допустимите офсети за моята кола?

Коментар

Ще станат, ама ще е грозилище, понеже ще влизат по навътре, а пък всички гонят обратния ефект.
        Fiat Bravo II 1.4 16v
        Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
        Fiat Punto 1.1 MK1 EX.

Коментар

Единствено ми харесваха, че бяха сиви метални... и запазени. Намерих си и черни, та ако сивите ще стоят грозно направо слагам черните с тасове и приключвам филма

Коментар

Working...
          X