здравейте как сте форум, пиша ви с въпрос за фиат мареа и за съвместимосттта на седалките пасват ли тези от браво, брава и мареа взаимно заменяеми ли са, а тези от алфа 145-146 също ли ще пастнат, моята седалка ми се счупи а облегалката стои на една страна ще кажеш съм газар
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за съвместимост на седалки Браво/Мареа/Алфа 145/146
Collapse
X
-
Подобен проблем на Пунто МК2, имам един приятел леко пълен и му давах да кара колата... Та седялката се беше отчекнала настрани от към гредата.
Свалих я цялата, надигнах дунапрени и т.н. с много майки и роднини , там където е механизма за наместване напред/назад на облегалката беше изтървала точковата заварка, обаче си имаше фабрични дупки около заварката, та две малки болчета и гайки от двете страни и не е мръднала вече 3 години.
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетопредните пасват без преправяне но те съветвам да съблечаш твоята и да я оправиш със заварка и оправяне на изкравяванетоfiat brava 1.4 12v 80 hp моно инжекция с газ на brc
Коментар
-
todorakiggg написа: Преглед на мнениетоПодобен проблем на Пунто МК2, имам един приятел леко пълен и му давах да кара колата... Та седялката се беше отчекнала настрани от към гредата.
Свалих я цялата, надигнах дунапрени и т.н. с много майки и роднини , там където е механизма за наместване напред/назад на облегалката беше изтървала точковата заварка, обаче си имаше фабрични дупки около заварката, та две малки болчета и гайки от двете страни и не е мръднала вече 3 години.fiat brava 1.4 12v 80 hp моно инжекция с газ на brc
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар