Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аман от бушмени !!!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Аман от бушмени !!!

    Колеги, аман от бушмени. Давайте ако имате свестни тенекеджий и бояджий от Люлин и околността. Паркирам си аз колата, излизам сутринта и някой на който му е много трудно паркирането така зверски я е подпрел, че задния калник е ...!!! Мани ама от удара се е изкривила и колоната към страната на удара и сега като си затворя вратата има 2 пръста фуга Аман от специалисти. Като не можеш да паркираш, бре слезни и дай на некой дето може бе мама му стара

    #2
    една вечер пред блока се случи същото (за щастие не с фиатчето, а с колата на един съсед) ... стоя си аз на компютъра и към 2:30 чувам силен трясък ... бягам в кухнята на терасата и гледам долу един се набил на задна в друга кола по нагорнището ... Понеже съм си манияк веднага познах, че е Ауди B4 80, синьо на цвят, като го освети една лампа видях ... За щастие на другия ден със съседа издирихме кой е виновника Плати фара и бронята, де Дано и ти намериш кой е ... аз бих се оглеждал за кола с белези от боята ми ... та да го "поздравя" ...

    Коментар


      #3
      Виж това:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=10477,може да ти свърши работа.Дано я оправиш по-бързо,че е голяма мъка...
      Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

      Коментар


        #4
        Заведох, щета. Един приятел обаче ми взриви настроението (ако може да се твърди че съм имал такова след срещата с пораженията от бушмените) като ми каза, че въпреки че било щета на паркинг, щели да ми искат протокол при изплащането на парите. Ако такъв нямало, няма да платят нищо И ще трябва да се бръкна в собствения си джоб, така предпразнично за да оправям щетите на някой копелдак дето дори нямаше доблестта да влезне и да каже:"бе така и така .. без да искам .. стават такива неща", ами драсна и избяга. Валяк да го удари и да избяга. Аз твърдо съм решен следващото ми МПС ще е БТР. Само такова може да оцелее сред олигофрени.

        Коментар


          #5
          Хубаво е да имаш протокол, някои застрахователи изискват-други не. Полицаите не знаят, кога е станало така, че може която поискаш от близките сутрини да им звъннеш. Знам, колко неприятни са подобни случки... важното е, че имаш каско, успех!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

          Коментар


            #6
            [quote="The_Wicker_Man"]Заведох, щета. Един приятел обаче ми взриви настроението ....[quote] Мога да ти кажа как е при Бул Инс. Ако нямаш протокол - по-малко пари дават. Поне плащат.
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

            Коментар


              #7
              В БулИнс е. За какво протокол. Диспечера им ми каза, че след като е щета на паркинг, и е видимо че е щета на паркинг, не е нужен протокол.

              Коментар


                #8
                Абсолютно същото и при мен стана, но не разбрах кой е. Щетата я платиха вчера 113 лв. Писна ми да ми удрят колата и да си отварят вратите в нея, поне аз да я блъскам да не ме е яд а то... майната му.И аз се чудя къде да отида да я правят, сгънат заден калник доста навътре с издрана боя, а аз сам с Браво и се сещаш задният калник че ако трябва да се сменя той стига чак до отпред, засега така си карам.

                Коментар


                  #9
                  Леле майко. 113 лв. Аз направо да събирам пари да я правя с лични средства. То се е видело че ако чакам на тия парите нищо няма да стане. Това е жива гавра. Със 113 лв ти само боята и пръскането не можеш да платиш. Какво остава за Изчукване китосване и т.н. ... престъпление. Очевидно трябва да има наказателна акция срещу бездарника. Ако беше останал и да ми каже .. иди доди. Ма той ме удря (Защото не е и подпиране ами е удар, и е невъзможно да не е разбрал) и пали и си тръгва. Ще му издъня покрива. Нека си оправя тая щета после.П.С. Дайте орянтировъчни цени за изчукване, китосване и боядисване. Знам че е много относително, ама да се подготвя психически колко пари трябва да извада от собствения си джоб, защото 100% няма да покрие каското щетите.

                  Коментар

                  Working...
                  X