Искам да помоля някой колега който има кабел за диагностика че Фиата отказва да пали от време на време най-често сутрин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой с кабел за диагностика на Брава 16 от Варна.
Collapse
X
-
Мерил ли си напрежението когато върти стартера?Бензин има ли?На пласмасов колектор не съм отварял кошницата,но на металния когато падне бензина до някакво ниво помпата засмуква трудно и съответно пали трудно.С какви колектори е колата,ако е пласмасовите може да я закачимFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
Колата е с метален колектор бензин има 14 години карам фиати това с кошниците го знам и ако е от това няма да свети чека . Акумолатор няма смисъл да слагам друг,този върти достатъчно.Днес мерих температурния датчик на термустата 1680 ома при 30 градуса свалих и пичистих стъпковото моторче и мап сензора то няма връска с моя проблем ама ей така за спорта.за сега пали но утре ще я видя сутринта .То винаги първото палене е проблем върти по 15 минути.И другата седмица ще намеря пети и презацепвам агренажа и мисля че ще си дойдат нещата на мястото.Последна редакция от dani389; 17.09.2017, 23:43.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Днес мерих и напрежението по време на въртене 11.5 на акумулатора по мултицед .11.7 по уреда който съм монтирал в колата.Според мен това е задоволително но ако трябва имам и по силен акумулатор мога да го сменя. Ако имаш желание не пречи да дойда някъде и да пробваме какво ще прочете драсни ЛС.Последна редакция от dani389; 18.09.2017, 21:23.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Защото от липсата на компресия не свети чека там проблема е постоянен не когато и скимне на колата.Проблемът е слаба връска и без диагностика мисля че я намерих но сега почна да пали и чакам да си прояви проблема.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар