Има ли принципен срок за използване на свещите т.е. през колко хиляди клм да се сменят-или е субективен фактор ако върви колата става...Марея 1,8 16V
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на свещи
Collapse
X
-
Re: Смяна на свещи
eman написа:Има ли принципен срок за използване на свещите т.е. през колко хиляди клм да се сменят-или е субективен фактор ако върви колата става...Марея 1,8 16V
-
panesoft написа:Няма кво да ти обяснаявам първо си ги вземи и тогава говори!!!!!intriga написа:panesoft написа:Няма кво да ти обяснаявам първо си ги вземи и тогава говори!!!!!
Коментар
-
Добър вариант са и свещи NGK, но по принцип каквито и да вземеш ако отговарят по топлинно число и са истински вършат работа. Както знаеш обече, каквото и да ти говорят всичко, опира до пари.TEMPRA 1,9D 1994г. седан - преди
ТЕMPRA 1,9TDS 1993г. комби - сега
НЕ КАРАЙ С ПО-ГОЛЯМА СКОРОСТ ОТ ТАЗИ, С КОЯТО МОЖЕ ДА ЛЕТИ ТВОЯ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ
Коментар
-
Humppa
-
вземи си нерономирана марка свещи, ще знаеш, че са истински. 99% от тези, на които пише шампион и т.н не са това за което ги дават. дори и да попаднеш на истински, много малко вероятно, то пак няма д аусетиш разликата във вървенето в сравнение с едни бриск например. аз съм с такива по съвет на колега от форума, не съм имал проблеми, преди бях с шампион уж, след смяната не никаква разлиак в работата на двг. смених ги ей така за кеф, не че бяха износениLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
spark написа:И аз искам да пробвам с едни BRISK дето уж ги давали на газ, за да видя дали ще има разлика в разхода на метан, него поне го засичам точно.Само че в Бургас засега не откривам такиваLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
spark написа:@pakumba: Дай някакъв адрес на магазинчето в София. Имам приятели, които ще се прибират в Бургас по Коледа и може да ми купят да пробвамLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар