Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на свещи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

spark написа:
    @pakumba: Дай някакъв адрес на магазинчето в София. Имам приятели, които ще се прибират в Бургас по Коледа и може да ми купят да пробвам
    В ЕМ Комплект 33 също имаТе вече са официален вносител
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

answer

Специално към колегата SEV-който е голем капацитет да ми отговори какви са свещтите на спортните автомобилидори и при някои автомобили от F1!!!С всеки комплект има подробна информация относно всички показателина самите свещи и голямата разлика от обикновените такива.Ако някой има въпроси относно тази тема моля на ЛС.Благодаря предварително.

Коментар

свещти

Относно магазин Косер-те никога не са имали тези свещи а само обикновени такива!!!!!Това е 100% понеже аз съм питалмного пъти и тези никога не са ги ВНАСЯЛИ!!!!!!!!!!!!

Коментар

сбещи

Аз лично си ги купих от Англия понеже имах хора,а там цената беше 15 паунда бройката плюс 100 паундакабели Denso Douple Silicone 0,8mm.Мислая,че там няма измама с тези неща!?!

Коментар

Свещи

Ако ви интерисуват цени на свещи DENSO IRIDIUM POWER пишете на adventurecarbg@abv.bg .Страхотни свещи са !!!Предлагам и обикновено DENSO, но препоръчвам иридиевите . Ефекта от DENSO IRIDIUM POWER е добра работа на мотора, издържат на силни натоварвания, прави 2500 градуса температура на искрата и по принцип намалява разхода с половин литър на 100 километра.А за сравнение платинените свещи правят по малко от 2000градуса температура на искрата. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------http://www.adventurecar.com/index.php

Коментар

Re: answer

panesoft написа:
              Специално към колегата SEV-който е голем капацитет да ми отговори какви са свещтите на спортните автомобилидори и при някои автомобили от F1!!!С всеки комплект има подробна информация относно всички показателина самите свещи и голямата разлика от обикновените такива.Ако някой има въпроси относно тази тема моля на ЛС.Благодаря предварително.
              ти май си мислиш че си открил топлата вода, а ние тука пасем трева и не сме ги чували тези свещида не би да караш кола от F1, WRC или WTCC?за обикновен автомобил разликата е в това, че просто ще минеш повече км с един комплектако караш нова кола или търсиш performance - покупката може би е оправданахората от DENSO са си го казали - за съвременните високотехнологични двигателино за нашите "таратайки" и нормално каране - неи животът им е 60000 мили - около 100 000 км, а не 160 000

Коментар

А колко трябва да е разстоянието на свещите, като го свлих 2 бяха с 1.3 а другите с 0.9 знам че на ладата ги карах на 0.8. Колата е Пунто 1,1.
                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
                  А колко трябва да е разстоянието на свещите, като го свлих 2 бяха с 1.3 а другите с 0.9 знам че на ладата ги карах на 0.8. Колата е Пунто 1,1.
                  0.9 е по-правилната стойност. При всички случаи трябва да са еднакви.
                  Fiat Ritmo 105TC
                  1600cc 105к.с.

Коментар

Колега SEV нека не се дразним за такива дребни неща?!Аз просто споделих това,което съм прочел тези свещи!!!

Коментар

panesoft написа:
                      Колега SEV нека не се дразним за такива дребни неща?!Аз просто споделих това,което съм прочел тези свещи!!!
                      това вече е друго нещо колега

Коментар

pakumba написа:
                        вземи си нерономирана марка свещи, ще знаеш, че са истински. 99% от тези, на които пише шампион и т.н не са това за което ги дават. дори и да попаднеш на истински, много малко вероятно, то пак няма д аусетиш разликата във вървенето в сравнение с едни бриск например. аз съм с такива по съвет на колега от форума, не съм имал проблеми, преди бях с шампион уж, след смяната не никаква разлиак в работата на двг. смених ги ей така за кеф, не че бяха износени
                        И аз съм със такива и не усетих никаква разлика със NGK-то на незнам си колко км(най-вероятно на не повече от 20000,като се вземе в предвид общото състояние на колата когато я взех),които смених.А си бях купил Денсо за 6.50 бройката,които механика не поиска да сложи
                        1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

Working...
                        X