spark написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на свещи
Collapse
X
-
answer
Специално към колегата SEV-който е голем капацитет да ми отговори какви са свещтите на спортните автомобилидори и при някои автомобили от F1!!!С всеки комплект има подробна информация относно всички показателина самите свещи и голямата разлика от обикновените такива.Ако някой има въпроси относно тази тема моля на ЛС.Благодаря предварително.
Коментар
-
Свещи
Ако ви интерисуват цени на свещи DENSO IRIDIUM POWER пишете на adventurecarbg@abv.bg .Страхотни свещи са !!!Предлагам и обикновено DENSO, но препоръчвам иридиевите . Ефекта от DENSO IRIDIUM POWER е добра работа на мотора, издържат на силни натоварвания, прави 2500 градуса температура на искрата и по принцип намалява разхода с половин литър на 100 километра.А за сравнение платинените свещи правят по малко от 2000градуса температура на искрата. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------http://www.adventurecar.com/index.php
Коментар
-
Re: answer
panesoft написа:Специално към колегата SEV-който е голем капацитет да ми отговори какви са свещтите на спортните автомобилидори и при някои автомобили от F1!!!С всеки комплект има подробна информация относно всички показателина самите свещи и голямата разлика от обикновените такива.Ако някой има въпроси относно тази тема моля на ЛС.Благодаря предварително.
Коментар
-
А колко трябва да е разстоянието на свещите, като го свлих 2 бяха с 1.3 а другите с 0.9 знам че на ладата ги карах на 0.8. Колата е Пунто 1,1.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
pakumba написа:вземи си нерономирана марка свещи, ще знаеш, че са истински. 99% от тези, на които пише шампион и т.н не са това за което ги дават. дори и да попаднеш на истински, много малко вероятно, то пак няма д аусетиш разликата във вървенето в сравнение с едни бриск например. аз съм с такива по съвет на колега от форума, не съм имал проблеми, преди бях с шампион уж, след смяната не никаква разлиак в работата на двг. смених ги ей така за кеф, не че бяха износени1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар