Да се оплача, още нямам навъртяни 1000 км и ми светна лампата на инжекциона днес докато си карах . И после след 10тина паления все си свети. Иначе по нищо не се различава вървенето на колата и паленето (топла и студена). Има ли някакъв начин да се провери какъв код е грешката, или само в сервиз?Някакви идеи от какво може да е, при положение, че досега (за щастие) не се отразява на вървежа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.2 16V - лампата на инжекциона
Collapse
X
-
Re: Bravo 1.2 16V - лампата на инжекциона
BatGoro написа:Да се оплача, още нямам навъртяни 1000 км и ми светна лампата на инжекциона днес докато си карах . И после след 10тина паления все си свети. Иначе по нищо не се различава вървенето на колата и паленето (топла и студена). Има ли някакъв начин да се провери какъв код е грешката, или само в сервиз?Някакви идеи от какво може да е, при положение, че досега (за щастие) не се отразява на вървежа?
-
Re: Bravo 1.2 16V - лампата на инжекциона
BatGoro написа:Да се оплача, още нямам навъртяни 1000 км и ми светна лампата на инжекциона днес докато си карах . И после след 10тина паления все си свети. Иначе по нищо не се различава вървенето на колата и паленето (топла и студена). Има ли някакъв начин да се провери какъв код е грешката, или само в сервиз?Някакви идеи от какво може да е, при положение, че досега (за щастие) не се отразява на вървежа?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар