Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 2008 румолене на задна предавка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Браво 2008 румолене на задна предавка

Здравейте! Имам Браво 2008г. 1.9 120. От както я взех при каране на задна имам едно румолене... Когато отделя съвсем леко съединителят не румоли, но вдигна ли повече за да дам малко мощност, става страхотно :D На практика на задна мога да се движа само на равно и я избягвам. При наклон или някакъв хълм е невъзможно да се движа на задна, мощ на практика липсва, всякаш боксуват зъбците... Но при бавно движение на равно това липсва... Също така задната влиза обикновено от втория път. :D Ако някой има идеи какво може да бъде ще съм благодарен

Като за начало пробвай да пуснеш колата сама да се засили назад, без да е на скорост и кажи дали се чува нещо. Виж си накладките, имаш hill holder система, може да ти задържа, а шума може да се комбиниран с някой скъсан тампон на двигателя или ластик на изпускателната система. Тези двигатели не страдат от кутии, даже бих казал, че не съм чувал за проблем с тях освен ако не е карана баш без масло, може да провериш дали имаш изобщо масло или е изтекло през вдървените семеринги на полуоските.
    Fiat Bravo II 1.4 16v
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
    Fiat Punto 1.1 MK1 EX.

Коментар

Скоростна кутия на това браво не е ли м32 ? По-добре да не е такава ,но с такъв спомен съм останал като търсех кутия.

Коментар

Не, защото е 5 скоростна, a m32 e 6-скоростна, но дори и Фиат-ската 6-степенна е калпава, така че все тая.
        Fiat Bravo II 1.4 16v
        Fiat Punto 1.1 MK1 EX.

Коментар

и кво е скапаното на 6 степенната фиатска и на коя точно.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Абе Банков ,не се коси.Нали трябва да ръсиме глупости"фиатска.опелска все тая''.Все тая е един гооооол чеп колега кой беше че не ти помня ника.Като не са ви ясни некой неща,мълчете за бога
            198mjet Bravo

Коментар

Колега, не говори без да знаеш. Аз карам и се интересувам главно от новите модели на Фиат от 2007 нагоре. Мога да кажа със сигурност, че M32 опелския боклук, които всички мразят и му се скапват лагерите и почват да вият, поради лоша конструкция, а й некачествени лагери с лоша циментация, не е сам в категорията си. Новата фиатска 6 степенна, която се монтира на бензиновите (понеже там съм запознат най-много, за дизели не смея да твърдя), страда от същата участ, 6-та започва да вие (а и не само, зависи от късмета). Пък ако не вярваш си е твоя работа, аз вярвам на опита си, а и прочетеното от интернет го потвърждава. Смяна на лагерите с качествени, дава живот на кутията и няма проблем.
              Последна редакция от mell0; 25.08.2017, 11:44.
              Fiat Bravo II 1.4 16v
              Fiat Punto 1.1 MK1 EX.

Коментар

Working...
              X